VIKTIGE SIGNERINGER PÅ PLASS!

 

Det har vært en god uke for LSK Kvinner der flere viktige brikker har falt på plass. Klubben kan i dag melde at Ina Gausdal har signert en 2-årskontrakt. Midtstopperen er dermed siste tilskudd av spillere som nylig har satt signaturen på en LSK Kvinner-avtale. Forsvarsspilleren med 8 A-landskamper for Norge har vært en sentral brikke siden overgangen fra Kolbotn. Nå blir det to nye år på Romerike.

I går ble det kjent at det blir gjensyn med tidligere LSK Kvinner-profil Mimmi Löfwenius Veum. Den svenske spissen har skrevet under en 2-årskontrakt og slutter seg til klubben 1. januar 2021. Dette blir angriperens tredje periode i gult og svart. Mimmi spilte som kjent for LSK Kvinner senest inneværende sesong, men returnerte til Lyn da låneoppholdet utløp etter ellevte toppserierunde. Löfwenius Veum vil nå gjennomføre resten av sesongen på Kringsjå, men har ikke lagt skjul på at returen til LSK Kvinner var ønsket.

Karly Røstbakken signerte som kjent en ny kontrakt tirsdag denne uken. Den australske backen skrev under for 2 år. Forsvarstalentet som kom til Norge i mai har vist seg å være en svært anvendelig defensiv spiller som også kan bekle stopperrollen.

 

VI-OSS-SAMMEN