Først gang på kamp? Her finner du vår guide!

Her finner du vår egen guide på kampdag som gir deg alt du trenger å vite! Foto: Andreas Kristoffer Berge.

Hvor er LSK-hallen?

Adressen er Leiraveien 2, 2000 Lillestrøm og LSK-hallen befinner seg et steinkast unna Åråsen Stadion, på motsatt side av toglinja. 

Hvordan kommer du deg til LSK-hallen?

Uavhengig av hvilken retning du kommer ifra, er LSK-hallen lett å finne frem til. Dersom du ikke kjører bil, kan du enten benytte deg av buss eller gå. Det er 2 km å gå fra Lillestrøm Togstasjon.

Buss: Ta Buss 360 Vardeåsen fra Lillestrøm Bussterminal, og gå av på busstoppet som heter Åråsen. Det er ca. 800 meter å gå fra busstoppet til LSK-hallen. Se detaljert kart nedenfor.

Hos www.ruter.no er det lett å planlegge din reise dersom du velger å bruke kollektivtransport til kamp!

Skjermbilde 2024-04-04 144152.png

Parkering

Det er alltid gratis å parkere på våre hjemmekamper. I kampene med mye publikum, kan det være utfordrende å få plass til alle, så i disse kampene anbefaler vi å komme i god tid før kampen, la bilen stå og/eller samkjøre til kamp. Her finner du parkering på kampdag:

PARKERINGSKART.png

Kampdagsinformasjon 

Dersom du benytter rullestol el. vil våre verter guide deg helt frem til din plass på tribuneseksjonen.

Syngende bortesupportere får alltid eget avmerket felt. Våre verter leder dere til riktig plass på tribunen på kampdag.

Vi åpner dørene for innslipp en time før kamp. Inngangen finner du i fronten av LSK-hallen til venstre. Dersom vi forventer mer enn 600 tilskuere bruker vi to innganger. Inngang nummer to er tydelig skiltet på kampdag og brukes kun ved behov.

INNGANGSKART.png

Informasjon til bortesupportere

Dersom du er bortesupporter og kommer samlet med buss, kan du maile jonas@lsk-kvinner.no i forkant av kampen for å få en detaljert beskrivelse av parkering for buss og hvilke inngang du skal benytte. 

Ytterligere spørsmål rettes til jonas@lsk-kvinner.no