LSK Kvinner takker Mimmi for innsatsen

Löfwenius har returnert til Lyn etter låneoppholdet

FOTO: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Sist oppdatert: 16. sep 2020 Skrevet av: Audun Reinsberg

 

Mimmi Löfwenius har returnert til Lyn. Låneoppholdet hos LSK Kvinner i 2020-sesongen var suksessfullt, men avtalen utløp etter ellevte Toppserierunde. LSK Kvinner ønsker å takke Mimmi for innsatsen denne sesongen.

Dette var angrepsspillerens andre opphold i klubben, da hun også var her mellom 2014 og 2017. I årets sesong har den offensive spilleren vært en svært viktig brikke i troppen. Hun har spilt hver seriekamp fram til RBK-kampen som ble hennes siste i den gule trøya. Löfwenius har scoret 4 mål og ble tatt ut til rundens lag i Toppserien ved èn anledning. 26-åringens utvikling har heller ikke gått upåaktet hen på den andre siden av grensa.

Publikum har også satt pris på Löfwenius’ spill for LSK Kvinner i 2020-sesongen. Espen Morfjord, supporter og vert for podcasten Forza Birdsa, sier Mimmi vil bli savnet. «Hun har lagt ned en fantastisk innsats for oss! Med Mimmi vet du at du får 100% innsats fra første sekund. Rask, teknisk god og gir alt i dueller. Vi setter pris på at hun alltid er blid, tar seg tid til fansen og gjerne slår av en prat.»

LSK Kvinner ønsker Mimmi lykke til videre!