Semifinale mot Sandviken

Lørdag kl. 16:00

Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball

Sist oppdatert: 20. nov 2020 Skrevet av: Audun Reinsberg

 

Før kampen av Espen Morfjord


Lørdag er det klart for en ny storkamp i LSK-hallen. Da skal det avgjøres om det blir LSK Kvinner eller Sandviken som får spille cupfinale på Ullevål stadion 13. desember.

Birdsa viste enorm lagmoral og tok en råsterk 1-0-seier hjemme mot RBK i kvartfinalen. Justine ble matchvinner med en flott heading allerede etter 5 minutter. Sandviken på sin side slo Røa 2-1 hjemme på Stemmemyren kunstgress.

Det er to lag med en noe skuffende sesong bak seg som møtes til dyst. Før siste serierunde ligger LSK Kvinner og Sandviken på henholdsvis fjerde og femteplass i Toppserien. Lagene har møtt hverandre to ganger i Toppserien i år. LSK Kvinner vant begge oppgjørene 1-0.

Sandviken har tidligere LSK spiller Ingrid Marie Spord i stallen. Spissen Kennya Cordner er ei å se opp for. Hun står med 6 mål på 13 kamper for Sandviken i Toppserien så langt i år.

Grunnet nye smitteverntiltak i forbindelse med Covid-19 er det dessverre ikke tillatt med publikum i LSK-hallen. Kampen kan du se på NRK2. Avspark er klokka 16.00.

VI-OSS-SAMMEN


Gå til NRK og se kampen her.

Les om hjemmemøtet mot Sandviken i Toppserien her