SEIER I TOPPKAMPEN

Kampreferat skrevet av Maria Javery

Første seriekamp i hallen er nå historie, og da smaker det utrolig godt med 3 poeng i en slitekamp mot en av tittelutfordrerne.

Kampen ble som forventet en ordentlig krigekamp med tøffe dueller i alle ledd. Det ble en kamp med litt mange balltap fra begge lag på midten, men hvor begge lag jobbet hardt for å vinne ballen tilbake. På slutten av første omgang skaper jentene noen store nesten-muligheter, men lagene går til pause på stillingen 0-0.

I andre omgang fortsetter krigingen hvor det ikke skapes så mange store sjanser til noen av lagene, men det var noen sjanser som kunne blitt skumle med litt mer presisjon. I det 90. minutt slår Emilie inn et frispark fra høyre hjørnet av 16 meteren. Frisparket er perfekt slått inn mot 5 meteren, hvor Sophie dukker opp og avslutter først med hodet som keeper redder, men som den målsniken hun er så setter hun sin egen retur i mål.

På overtid får Sandviken et frispark på 20 meter som slås over muren og i nærmeste hjørnet, men der ligger Ida og redder mesterlig!

Det ble en meget jevn og tøff kamp, men da er det ekstra deilig å gå seirende ut av kampen. Sandviken viser at de definitivt er med i tittelkampen i år.

Vi ønsker å gratulere Thea Kyvåg med sin debut for LSK-Kvinner. Vi gleder oss til å se deg i mange år fremover Thea!

Til slutt ønsker vi å takke Anja Sønstevold for alt hun har bidratt med i klubben. Vi kommer til å savne de sugne løpene fra back-plassen. Det stoppet på 127 kamper for klubben, men vi håper at det antallet kan økes i fremtiden når du velger å komme hjem til Norge igjen. Lykke til i ny klubb Anja!