POENGDELING PÅ SOFIEMYR

Dagens kamp på Sofiemyr endte 2-2 i det som var en kamp hvor begge lag hadde sine muligheter, og dommeren igjen kom i fokus ved to matchavgjørende situasjoner. Amanda Johnsson Haahr scoret våre mål, begge assistert av Emma Stølen Godø.

Kampreferat

6′ Vi får kampens første sjanse. Amanda Johnsson Haahr finner Signe Holt Andersen med et godt innlegg fra venstre. Signe sin heading går over mål.

9′ Vi kommer oss til en brukbar sjanse etter et langt innkast fra Irene Dirdal. Men en Kolbotn-spiller blokkerer skuddet i siste liten.

11′ Hjemmelaget vinner en straffe. Den så billig ut.

12′ 1-0. Kolbotn setter straffesparket i mål og tar ledelsen på Sofiemyr.

16′ 1-1 – Amanda Johnsson Haahr setter ballen i mål med hodet på en corner!

20′ Vi er nære med å ta ledelsen på en corner, men Ina Gausdal sin heading blir blokkert i siste liten til en ny corner.

21′ Påfølgende corner blir nok en gang farlig. Signe Holt Andersen kommer seg til et skudd fra 7 meter, men hjemmelagets forsvar blokkerer og beiner ballen unna.

24′ 1-2 – Amanda Johnsson Haahr setter ballen nydelig i krysset fra distanse etter godt forarbeid av Emma Stølen Godø!

29′ Hjemmelaget prøver seg på et langskudd fra 30 meter. Moa Edrud har full kontroll på den.

33′ Vi vinner et hjørnespark.

34′ Hjemmelaget klarer til nok en corner.

35′ Keeper plukker den.

38′ Vi setter ballen i mål, men dommer blåser frispark til keeper. Den er meget soft. Her burde det stått 1-3.

Tilleggstid i førsteomgang er ett minutt!

45+1: Gult kort til Signe Holt Andersen.

PAUSE

51′ Gult kort til Ina Gausdal.

52′ Kolbotn tester Moa Edrud med et skudd på frispark fra 30 meter. Vår sisteskanse redder til corner.

52′ Vi header corneren unna.

53′ 2-2 Kolbotn setter ballen inn i mål etter mye klabb og babb i feltet.

59′ Gult kort til Klara Rybrink.

62′ Vi vinner et hjørnespark.

62′ Gult kort til Kolbotn-spilleren i samme situasjon for å sparke bort ballen.

63′ Irene Dirdal får nesten pirket ballen i mål, men Kolbotns målvakt snapper ballen.

67′ Kolbotn kommer seg til en brukbar mulighet etter fint spill på vår høyreside. En gulkledd blokkerer skuddet fra 7 meter i siste liten.

71′ Lite å skrive hjem om de siste minuttene. Holum vinner et hjørnespark.

72′ Hjørnesparket ender i femmeter til hjemmelaget.

73′ Spillerbytte for LSK Kvinner: Hanna Bråten kommer inn for Rebecka Holum.

74′ Kolbotn vinner et hjørnespark.

74′ Irene Dirdal klarer ballen unna.

78′ Med litt flyt ender en hvitkledd alene med keeper, men Mia Authen varter opp med en ellevill takling som hindrer 3-2.

80′ Vi snapper opp ballen og kommer på en kontring. Hanna Bråten spiller gjennom Signe Holt Andersen som avslutter fra skrå vinkel via en hvitkledd og til corner.

81′ Hjemmelagets målvakt plukker den.

82′ Mia Authen treffer Emma Stølen Godø med et innlegg fra høyre. Det heades utenfor mål.

83′ Amanda Johnsson Haahr parkerer backen til Kolbotn og slår et godt innlegg, men en god inngripen fra hjemmelagets målvakt hindrer at Hanna Bråten kan sette ballen i mål. Meget nærme 2-

85′ Kolbotn får en gedigen sjanse etter rør i bakre rekker, men ballen settes over mål.

88′ Amanda Johnsson Haahr kommer seg til et skudd på sine venstre side. Skuddet går via en Kolbotn-spiller og til corner.

89′ Det ender i et skuddforsøk fra Irene Dirdal fra 16 meter. Skuddet går over mål.

Det er lagt til to minutter.

SLUTT

Kampfakta

Kolbotn 2-2 LSK Kvinner

16′ Amanda Johnsson Haahr (Målgivende: Emma Stølen Godø)

24′ Amanda Johnsson Haahr (Målgivende: Emma Stølen Godø)

Gule kort: 45+1′ Signe Holt Andersen, 51′ Ina Gausdal, 59′ Klara Rybrink

Lagoppstilling

4-3-3: Moa Edrud, Mia Authen – Ina Gausdal – Klara Rybrink (c) – Oda Johansen, Irene Dirdal – Ingrid Spord – Emma Stølen Godø, Rebecka Holum – Signe Holt Andersen – Amanda Johnsson Haahr

Innbyttere: Thiril Erichsen, Hanna Bråten, Fiona Worts, Silje Kittilsen, Sara Bræk.

Neste kamp er førstkommende søndag 15.00 mot Lyn. Vi inviterer hele fotballkretsen gratis på kamp! Les mer her.