KRONEKAMPEN 2022 – BLI MED PÅ FOTBALLFEST I LSK-HALLEN!

 

Vi gjentar fjorårets suksess og inviterer nå til Kronekampen 2022! Vi sikter på å nå minst 600 tilskuere i LSK-hallen når Lyn kommer på besøk søndag 2. oktober klokken 15.00 til kamp i sluttspillet.

Hva er Kronekampen?

Dette er et konsept som går ut på at privatpersoner og bedrifter velger en sum de ønsker å støtte klubben med per tilskuer som møter opp på kampen 2. oktober. Vi har satt et hårete mål om å samle inn 100.000,- på denne kampen, så målet vårt er minimum 166,- per tilskuer som kommer! Uansett hvor stor sum du/dere har å bidra med vil dette bety enormt mye for klubben.

Ønsker du eller din bedrift å støtte klubben med en sum per tilskuer som kommer? Trykk her: https://bit.ly/3q14XLf

Premier til deltakerne 

Vi kommer til å trekke ut følgende premier til de som velger å støtte klubben gjennom Kronekampen 2022:

  • 1 stykk signert hjemmedrakt fra årets sesong
  • 1 stykk signert bortedrakt fra årets sesong
  • 10 stykk skjerf
  • 10 sesongkort til 2023-sesongen

Synlighet i våre kanaler

Bedrifter som velger å bli med på 5,- eller mer per tilskuer kommer til å bli nevnt på våre SOME-kanaler, for å gi dere synlighet og for å få ballen til å rulle videre. Alle givere kan velge om de vil være anonyme eller ikke på kampanjesiden.

Bli med på kamp!

Alle lokale lag vil få gratis tilgang til denne kampen slik at vi kan lage en perfekt ramme for jentene på banen, samtidig som klubben får inn penger per tilskuer som kommer i LSK-hallen. Send mail til jonas@lsk-kvinner.no dersom du og/eller ditt lag ønsker billetter til kampen 2. oktober! Bli med da vel?

DNB sponser opptil 300 billetter for DNB-kunder som kommer på kamp med sine venner og bekjente. Møt opp i billettluken med ditt kundekort på kampdag for å sikre deg billett!

Link til ordinært billettsalg finner du her

Vi sees!

 

VI – OSS – SAMMEN