Birdsa tar imot Lyn i første runde av NM

Onsdag kl. 20:00 braker det løs

Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Sist oppdatert: 06. okt 2020 Skrevet av: Audun Reinsberg

 

Før Kampen av Espen Morfjord


Grunnet Covid-19 var det en stund usikkert om cupen i det hele tatt ville bli gjennomført. Det ble det til slutt bestemt at cupen kun kjøres på kvinnesiden i år. Men det blir en noe amputert utgave. Alle toppserielagene pluss Fart og Stabæk som rykket ned fra Toppserien i fjor er direkte kvalifisert til første runde, mens de resterende lagene i 1. divisjon måtte ut i en kvalik om de siste plassene. Nytt for året er også at Telenor Arena er byttet ut som finalearena og cupfinalen skal i år spilles på Ullevål Stadion.

LSK Kvinner møter Lyn til dyst i LSK-hallen i første runde. Vi møter et Lyn-lag med Camilla Linberg og tidligere LSK Kvinner-profil Mimmi Löfwenius på topp. To gode spillere med fart og god teknikk. Linberg har imponert i Toppserien i år og har stått for 8 av Lyns 13 scoringer hittil. Dette er bare ett mål bak Toppseriens toppscorer Marit Clausen fra RBK Kvinner.

LSK Kvinner som fortsatt har mulighet til å ta The Double, er trolig veldig sugne på å revansjere et noe uventet tap mot Arna-Bjørnar i Bergen sist helg. Birdsa har møtt Lyn en gang i Toppserien tidligere i år. Den kampen endte med 3-2-seier på Kringsjå. En kamp LSK Kvinner snudde mot slutten etter å ha ligget under 2-0.

Morgendagens kamp spilles i LSK-hallen og kampstart er klokka 20.00. Husk smittevernregler. Håndvask og 1 meter avstand! Får du ikke sett kampen fra tribuneplass, kan du se kampen på NRK2.

 

VI-OSS-SAMMEN


Billetter til cupkampen mellom LSK Kvinner – Lyn finner du på TicketCo.

Du kan også se kampen direkte på nett hos NRK.

Les mer om bortemøtet mot Lyn i Toppserien her og se høydepunktene fra 3-2-seieren her.

Støtte LSK Kvinner hjemmefra? Gi valgfritt beløp på Vipps: LSK Kvinner / 25485. Tusen takk!