SEIER PÅ KRINGSJÅ

Kampreferat skrevet av Maria Javery

En viktig snuoperasjon på Kringsjå kunstgress er over, og vi tar med oss 3 meget viktige poeng!

Før kampen snakket vi om at Lyn kom til å ligge lavt og kompakt for så å satse på kontringer. Vel, det skjedde ikke. Lyn presset oss høyt fra start og fikk oss til å gjøre feil. Vi fikk aldri kampen inn i vårt spor og måtte kjempe helt til dommeren blåste av kampen.

Allerede etter 8 minutter kommer Lyn på deres venstre side, fra 16 meter kommer det et skudd som Norstrøm får slått ut til corner. Etter dette vipper kampen litt i begge retninger. Etter 17 minutter avslutter Haavi fra 17 meter, dessverre ender den i nettveggen. I det 40. minutt får vi et frispark. Det tas kort til Haavi som legger inn og på bakerste står Román Haug og setter den i mål. Dessverre for oss blir det blåst av for en offside.

I det 43. minutt tar Lyn ledelsen. De kommer til et innlegg fra høyre og på bakerste står det en Lyn-spiller alene som setter den i mål.

Til pause går Lyn inn med en 1-0 ledelse. Det kunne bikket begge veier i første omgang, men jentene var nok veldig gira på å snu kampen i andre omgang.

Dessverre starter ikke omgangen helt slik. I det 54. minutt kommer Lyn seg fem til et skudd på 16 meter, den legges i lengste hjørne og de øker til 2-0.

Men, i det 76. minutt slår Haavi en crosser fra venstre over til Löfwenius på bakerste. Hun kjemper mot en Lyn-spiller og får den mot mål, der venter Vanhaevermaet som setter den inn. Heldigvis måtte vi ikke vente for lenge på utligningen. Rett fra avspark fanger Román Haug opp ballen som går noen meter før hun fyrer av fra 25-30 meter og rett i mål.

Etter utligningen begynner kampen å vippe litt frem og tilbake igjen. Det begynner å nærme seg kampslutt og begge lag er gira på å få ballen i mål. I det 86. minutt er det vi som setter inn seiersmålet. Ellingsen står med ballen innenfor 16 meteren, hun titter opp og finner Haavi som står på 12 meter. Hun skyter på direkten og legger den i lengste hjørnet noe som fører til at snuoperasjonen er komplett.

Det ble en spennende kamp fra start til slutt med mye jobbing. Det er en lettelse at man klarer å snu kampen etter å ha ligget under. Vi tar med oss 3 veldig viktige poeng videre i tittelkampen.

Forza birdsa

VI-OSS-SAMMEN

Vi minner om neste kamp som er hjemme mot Arna-Bjørnar søndag 9. august klokken 16:00 i LSK-Hallen. Billett kan kjøpes her.