KVARTFINALE MOT RBK

 

Før kampen av Espen Morfjord


Tirsdag kveld tar regjerende norgesmester LSK Kvinner i mot RBK kvinner til NM-kvartfinale i LSK-hallen. LSK Kvinner har vunnet cupen 5 ganger på 6 år. Vi vant senest i fjor, da VIF ble slått hele 5-1 i finalen i Telenor Arena. Nytt i år er at årets cupfinale skal spilles på Ullevål Stadion.

Birdsa fikk det noe overraskende tøft mot Lyn hjemme i LSK-hallen forrige runde. Det var en kamp vi vant på straffer da det stod 1-1 etter ekstraomganger. RBK på sin side slo Kolbotn 1-0 hjemme på Koteng Arena.

LSK Kvinner håper å sette ny sofakamprekord til denne kampen. Egen rekord er 2000 solgte billetter fra hjemmekampen mot Sandviken i juli. Målsetningen denne gangen er på 4000. RBK har rekorden på 3812.

Grunnet kommunens nye koronatiltak vil det ikke være tilskuere på kampen. Vi håper mange vil bidra ved å kjøpe billetter til denne kvartfinalen selv om man må se den fra sofakroken hjemme. Det er også mulig å bidra med å kjøpe varer fra den digitale kiosken under kamp. Alt dette og billetter kjøpes via Vipps. Nummeret er 25485.

Kvartfinalen vises på NRK2 og avspark er 20.00. God kamp.

VI-OSS-SAMMEN


26 premier trekkes til bidragsyterne i #sofakamprekord.

Les alt om #sofakamprekord her. 

Les om veien til Ullevål hos Toppserien her.

Les om forrige runde og Lyn-kampen her.