Hege Riise forlenger med LSK Kvinner: Vil til Champions League igjen

I dag samlet jentene seg igjen etter landslagsopphold, i tillegg ble klubbens 30 årsdag ble feiret. Hege Riise (50) hadde med seg en meget fin gave til klubben, spillerne og støtteapparatet.

KAKESMILET: Hege Riise feiret klubbens 30 årsdag, med både kake og ny kontrakt! Foto: Emil Saglien Ruud.

Sist oppdatert: 10. okt 2019 Skrevet av: Emil Saglien Ruud

 

Hun hadde ikke bare med kake og boblebrus, Hege Riise annonserte nemlig til spillergruppen at hun er med også i 2020.

– Jeg har signert ny kontrakt med LSK Kvinner. Så det var en positiv nyhet for meg, og forhåpentligvis for klubben. Jeg har forlenget med et nytt år. Da med permisjon fra den sportslige leder-rollen jeg har hatt. Så jeg har forlenget trenerkarrièren en sesong til, så får vi se, sa Hege Riise i et videointervju på LSK Kvinners Facebook-side.

Daglig leder i LSK Kvinner, Emma Helena Sørensen, er også meget fornøyd med å forlenge med hovedtreneren.

– Vi er fornøyd med at Hege forlenget et år til. Hun har et stort og brennende engasjement for klubben, og det er viktig for oss. Vi gleder oss til en ny sesong med Hege, sier daglig leder Emma Helena Sørensen.

Riise sier det kan ha vært bra for LSK Kvinner å ha mindre fokus på Champions League denne høsten, men har et ønske om å komme seg tilbake blant de store motstanderen.

– Ambisjonen er å komme seg til Champions League igjen. Nå har vi vært en høst uten de store kampene der. Fått fokus på serie og cup, det var nok bra for oss i år. Vi ønsker å ruste oss opp, så vi er med i det selskapet neste år, avslutter Hege Riise.

– Det er en meget god signering. At vi fortsetter med kontinuitet på trenersiden er ekstremt viktig, sa kaptein Ingrid Moe Wold til Romerikes Blad.

Les også: 30 års-jubileum: – Jeg er stolt av dere alle sammen.