30 års-jubileum: – Jeg er stolt av dere alle sammen.

For nøyaktig tretti år siden startet Grethe Brøtmeth opp klubben som den gang het Setskog/Høland. Navnet varte i tolv år - frem til 2001 - da ble det Team Strømmen, som varte i 8 år. Nå heter klubben LSK Kvinner FK.

Grethe Brøtmeth. Foto: Indre Akershus Blad.

Sist oppdatert: 10. okt 2019 Skrevet av: Emil Saglien Ruud

 

– Min lille baby har blitt tredve år. Hvem hadde trodd det den 10. oktober 1989? Jeg er stolt av dere alle sammen. Imponerende hva denne klubben har fått til.

Grethe er stolt over å ha vært med å dyrke LSK Kvinner til det klubben er blitt i dag.

– Jubilanten har ikke bare bestått som klubb, men har hele tiden vært på jakt etter nye utfordringer og høyere må. Det har blitt synlige resultater som pokaler, medaljer, men bena er fortsatt plantet godt på jorda.

Det hun husker desidert best er cupgullet som kom 3 år etter klubben ble stiftet.

– Høydepunktet mitt er cupgullet i 1992. De følelsene kan jeg ta frem når som helst. Vi brøt noen grenser, og det var en slags belønning for alle ledere og spillere.

68-åringen startet opp og gjorde alt mulig i klubben i mange år.

– Det har vært tredve fine år, og mange kamper. Det har vært mange tøffe kamper, også utenfor banen. Styrerommet, fotballorganisasjonen som sådan, og i media. Vi har ikke alltid vunnet de kampene. Klubben fortjener så absolutt bedre rammevilkår. Anlegg, klubblokaler og aksept som en toppklubb.

Og fortsetter:

– Jeg håper at jubileumsåret kan bringe oss noen steg videre, og få noen bedre vilkår for klubben totalt, avslutter Brøtmeth

Hør hilsen fra Grethe her: