X Ide øker sitt engasjement i LSK Kvinner

Det er meget gledelig å annonsere at avtalen med X IDE er forlenget. Totalleverandøren av grafiske tjenester leverer blant annet akkrediteringer, kampprogram og garderobedekor til LSK Kvinner.

- X IDE as har valgt å forlenge avtalen med LSK Kvinner fordi vi synes vi får mye igjen gjennom dette nettverket i form av nye kunder og kontakter. Jevnlige samlinger som døråpnermøter og frokostmøter, gjør at jeg stadig blir bedre kjent med de andre sponsorene og det gir muligheter, sier Wenche Kjølen, seniorsalgsrådgiver i X IDE.

- Gjennom avtalen med LSK Kvinner får vi tilgang til nye samarbeidspartnere og det er spennende!

X IDE holder til på Lørenskog i et produksjonslokale på 2000 kvm med alt av maskiner innen offsettrykk, digitaltrykk, storformat og ferdiggjøring. De har også en stor profil- og gaveavdeling, med alt det innebærer av sublimering, tampotrykk, silketrykk, brodering og transfertrykk for tekstiler. Dette gjør X IDE ekstremt konkurransedyktige på levering av slike produkter og tjenester. Les mer her!

- Wenche og gjengen i X IDE er veldig profesjonelle og ikke minst alltid hyggelige, noe samarbeidet mellom de og LSK Kvinner bærer preg av. Uansett hva vi skal bestille, ordner X IDE dette raskt og med topp topp kvalitet, sier daglig leder i LSK Kvinner Gunn Brennhaugen.

- Wenche har blitt et kjent fjes i vårt sponsornettverk, og hun er en av våre mest engasjerte samarbeidspartnere. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet, sier Gunn.

Vi gleder oss til fortsettelsen.