Viktige re-signeringer for LSK Kvinner!

Sist oppdatert: 04. sep 2020 Skrevet av: Audun Reinsberg

 

Skrevet av Espen Morfjord og Audun Reinsberg


LSK Kvinner kan med stor glede meddele at Sophie Roman Haug, Malin Brenn og Emilie Woldvik har valgt å forlenge kontrakten med LSK Kvinner! Dette er tre viktige re-signeringer for LSK Kvinner. Tre jenter som kjenner hverandre godt fra tiden i Kløfta og Ull/Kisa før de kom til oss.
For det første er det viktig å beholde stammen i laget. Alle 3 fortsatt unge, men viktige spillere for LSK Kvinner og Hege.  Dette er 3 spillere LSK Kvinner og landslaget vil få stor glede av i fremtiden.

Woldvik og Haavi har skapt en fryktet venstreside for LSK Kvinner. Rask, teknisk, gode innlegg og vet hvor målet står. Woldvik har blitt fast eksekutør på cornere. Woldvik har også en god skuddfot.

Malin Brenn og Ina Gausdal danner ett solid midtstopperpar for laget, og etter vår mening det beste midtstopperparene i Toppserien. De har ett meget bra samspill og vet hvor de har hverandre. Perfect match!

Sophie Roman Haug har til tross ung alder blitt en meget solid spiss. Fysisk sterk, god på hodet, men drar gjerne av en spiller eller to langs bakken også. Virker som hun sjeldent lar seg stresse og er ofte kald og rolig foran mål. Noe som er en god og viktig ferdighet hos en spiss.

Hege Riise er meget stolt og anser disse re-signeringen som svært viktige.

– De er først og fremst veldig gode spillere! Malin, Soph og Wollis er kontinuitetsbærere. De har vært med på å bygge kultur over tid og er viktige i det videre arbeidet med å ta klubben til et nytt nivå. Jentene er lokale spillere med stort potensiale, hardtarbeidende, positive og er perfekte i LSK Kvinners profil!

 

Soph om re-signeringen

Hvorfor LSK Kvinner?

Jeg ble jo tatt opp i A-stallen i 2015 og er nå inne i min 6. sesong, men jeg føler fortsatt at jeg har mye utvikling igjen i klubben. Samtidig trives jeg veldig godt og ønsker å være med å bidra også i tiden fremover. Det er i tillegg en del utenom det sportslige som har virket inn, blant annet at jeg nettopp har kommet i gang med studier på Kjeller.

 

Hva er det som gjør at LSK Kvinner er så bra?
Det er en helt spesiell og unik vinnerkultur i klubben, og med høye ambisjoner både nasjonalt og internasjonalt. Det er også et flott spillermiljø og med et trenerteam som hele tiden jager utvikling!


Hvor er du om 3 år?

Om 3 år håper jeg å kunne leve av fotballen og være fotballspiller på heltid, i tillegg til at jeg har ambisjoner om å spille på A-landslaget.

 

Hege om Soph

Fotballspilleren

Hardtarbeidende, lojal, utviklingsorientert, sterk i boksen og en god hodespiller

 

Lagkameraten

Lojal, smil på lur, sosial, lyttende og tar vare på de andre

 

I garderoben

Den som ser aller, aller sist ut av garderoben hver gang.

 

Mennesket

Reflektert, glad, flink med barn og sosial.

 

 

Fansen om Soph

Hvor viktig er denne re-signering for LSK Kvinner?

En viktig re-signering av LSK. Tross ung alder har Soph blitt en viktig brikke for LSK Kvinner. God på hodet og er god som oppspillspunkt. Har også fart og god teknikk. Kan bli en viktig spiller for landslaget i fremtiden. Toppscorer for Birdsa per dags dato med 6 mål.

 

Et godt minne om Soph?

Flere gode minner! Har flere flotte scoringer mot VIF, men hattrick mot VIF på Intillity Arena i 2017 er det absolutte høydepunktet!

 

Hvor er Soph om 3 år?

Forhåpentligvis er hun fortsatt i LSK, men fortsetter hun den gode utviklingen, så tror jeg hun fort kan havne i en større liga. F.eks England. Tror det er en liga og en type fotball som passer henne bra.

 

Hege om Malin

Fotballspilleren

Hardtarbeidende, lojal, ballfordeler, taktiker og tenker.

 

Lagkameraten

«Fader ut litt», litt vimsete, en å ta med i «kampen», legger lista høyt for seg og laget.

 

I garderoben

En som tar ansvar, en «coach», tenker prestasjon og laget.

 

Mennesket

Reflektert, humør og god med yngre spillere.

 

 

Fansen om Malin

Hvor viktig er denne re-signering for LSK Kvinner?

Ingen tvil om at dette også er en meget viktig re-signering av Hege! Er allerede en solid midtstopper. God til å lese spillet, gir alt i dueller, hun er rask og har en god pasningsfot. Hun kan minne litt om Marita Skammelsrud Lund i spillestilen. Danner en solid duo med Ina Gausdal.

 

Et godt minne om Malin?

Mitt beste minne med Malin kommer fra serieåpningen på Intillity Arena i 2018 da vi vant 5-0 mot VIF. Forarbeidet Malin gjør før 4-0 scoringen. Tar med seg ballen fra egen 16 meter opp til midtbanen. Drar av en spiller før hun sender en herlig stikker til Skinnes Hansen som legger inn til Soph som putter på til 4-0.

 

Hvor er Malin om 3 år?

Hun er en spiller jeg håper vi får beholde lenge, men fortsetter hun utviklingen kan hun ende opp i hvilken som helst toppklubb. Tipper hun er Norges nye forsvarbauta om noen få år.

 

Wollis om re-signeringen

Hvorfor LSK Kvinner?

Akkurat nå føler jeg at LSK er den rette plassen for at jeg skal utvikle meg til å bli en enda bedre fotballspiller. Det er et godt treningsmiljø med gode fotballspillere og bra fasiliteter.

 

Hva er det som gjør at LSK Kvinner er så bra?

Det unike med LSK Kvinner som klubb må være vinnermentaliteten som ligger som grunnsteinen i alt man gjør. Man søker hele tiden etter nye måter å bli bedre på og er alltid sulten på mer suksess.

 

Hvor er du om 3 år?
Om 3 år lever jeg av å spille fotball og har etablert med på landslaget.

 

 

Hege om Wollis

Fotballspilleren

Hardtarbeidende, alltid 100% på trening, terper på detaljer og disiplinert.

 

Lagkameraten

En som tar ansvar, glad, smil på lur, utviklingsorientert, setter krav til seg og andre.

 

I garderoben

Sosial, energisk og rask.

 

Mennesket

Disiplinert, glad, omsorgsfull, dedikert og liker å gjøre ting skikkelig.

 

 

Fansen om Wollis

Hvor viktig er denne resignering for LSK Kvinner?

Veldig glad Wollis velger å forlenge med LSK. Hun og Haavi er ett fryktet angrepsvåpen på venstrekanten. Hun har fart og god teknikk. Har en god høyrefot, men venstrefoten er ikke så ille den heller.

 

Et godt minne om Wollis?

Hun har hatt mange fine raid opp langs venstrekanten, men 1-0 scoringen hennes mot Arna-Bjørnar tidligere i sommer var det klasse over! Kort corner til Haavi som gir ballen tilbake til Wollis. Wollis drar seg innover i 16 meteren og fra spiss vinkel banker hun ballen opp i nettaket.

 

Hvor er Wollis om 3 år?

Fortsetter hun utviklingen, så er hun en spiller det blir vanskelig å få beholde i fremtiden. Ei som kan ende opp i en storklubb etterhvert. Har nok gjort seg bemerket utenfor Norges grenser allerede.