Videre i cupen etter 5-1-seier mot Sarpsborg 08

Det ble en meget komfortabel seier i årets første cupkamp!

Tross lite mål før pause, har vi full kontroll på oppgjøret, og vi skaper haugevis med sjanser. Første scoring kommer allerede etter fem minutter, da Josefine Løken finner Amanda Johnsson Haahr med et nydelig innlegg, som settes kontrollert i mål fra kloss hold.

Etter scoringen skaper vi flere store sjanser, men neste scoring lar vente på seg.

I 2. omgang skrur vi opp treffsikkerheten foran mål. Debutant Jenny Oline Strøm bruker under tre minutter i sin debut på å score når hun smeller ballen i mål på elegant vis fra 20 meter!

Minuttet senere spiller Christina Herseth ballen til Tonje Erikstein som forserer fremover og tupper ballen vakkert i mål til 0-3.

Ti minutter senere stormer Thea Kyvåg fremover og slår ballen via en motstander og i mål.

Etter 80 spilte minutter får Sarpsborg 08 en redusering på et lekent dribbleraid.

Rett før fulltid kommer dagens siste scoring. Thea Kyvåg får ballen av Christina Herseth og setter ballen i mål fra skrått hold. Vi vinner med det 5-1 i årets første cupkamp!

Vi gratulerer Matilde Wenger, Frøydis Bakka, Jenny Oline Strøm og Nora Marie Stærk med debut!

Kampfakta

Sarpsborg 08 1-5 LSK Kvinner
Mål: 5' Amanda Johnsson Haahr (Målgivende: Josefine Løken), 48' Jenny Oline Strøm (Målgivende: Thea Kyvåg), 49' Tonje Erikstein (Målgivende: Christina Herseth), 57' Selvmål (Fremprovosert av Thea Kyvåg), 89' Thea Kyvåg (Målgivende: Christina Herseth)

Laget (4-3-3): Thiril Erichsen, Emilie Woldvik (c) - Frøydis Bakka - Mia Authen - Josefine Løken, Mille Ivi Christensen - Kaja Hjelmhaug - Tonje Erikstein, Amanda Johnsson Haahr - Christina Herseth - Nora Marie Stærk

Innbyttere: India Guzman, Oda Johansen, Camilla Huseby, Thea Kyvåg, Jenny Oline Strøm, Matilde Wenger

Bytter: 46' Thea Kyvåg, Oda Johansen, Jenny Oline Strøm & Camilla Huseby inn, Amanda Johnsson Haahr, Emilie Woldvik, Mia Authen & Kaja Hjelmhaug ut. 60' Matilde Wenger inn inn, Mille Ivi Christensen ut.

RBK kommer på besøk på lørdag. Hent ut billetter her!