VfL Wolfsburg er vår motstander i 8-delsfinalen!

Sist oppdatert: 16. feb 2021 Skrevet av: jonas

 

Klokken 12:00 i dag ble det kjent at vi møter VfL Wolfsburg i neste utslagsrunde av UWCL. 8-delsfinalen spilles henholdsvis 3./4. mars & 10./11. Mars. Detaljene rundt kamptidspunkt og arenaer, vil bli annonsert fortløpende.

De siste årene har Wolfsburg vært det suverent beste laget i Tyskland. De har vunnet den tyske ligaen de siste 4 årene på rad. Wolfsburg vant Mesterligaen for kvinner i både 2012/2013 & 2013/2014. De spilte seg også helt til finalen både i 2015–16, 2017–18 og 2019–20.

Kampene mot Wolfsburg gir oss også et gledelig gjensyn med vår tidligere spiller Ingrid Syrstad Engen.


Hovedtrener Knut Slatleim har dette å si om trekningen:

-Det er en tøff trekning mot fjorårets finalist, men vi gleder oss til å måle oss med europeisk toppnivå. De har hatt gode resultater i år også, men har ikke vært like dominante som tidligere år i den tyske serien. Det er ingen tvil om at vi må prestere på vårt absolutt beste om vi skal ha muligheter til avansementet, men det har vi som gruppe troen på at vi skal få til.

-Nå handler det kun om å forberede seg best mulig, fysisk, taktisk og mentalt og evne å gå til kampene med en offensiv holdning.


NB! Grunnet gjeldende innreiseregler til Norge, er det foreløpig usikkert om vår hjemmekamp kan spilles her eller på utenlandsk grunn. Vi håper på ytterligere avklaringer rundt dette i løpet av denne uken. Vi holder dere selvfølgelig informert.