Velkommen tilbake, Cecilie Fiskerstrand!

Sist oppdatert: 18. jun 2021 Skrevet av: jonas

 

Cecilie Fiskerstrand har signert for Birdsa! Landslagskeeperen kommer rett fra samling med Norge og slutter seg til LSK Kvinner fra og med 1. juli. 25-åringen er meget glad for å være tilbake i gult og svart.

Hvordan er det å være tilbake i LSK Kvinner?

-Det er utrolig gøy å være tilbake i LSK Kvinner. Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang. Jeg vet det er en veldig fin og profesjonell gjeng, som jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med, og jobbe sammen med, sier Cecilie Fiskerstrand.

Her kan du kjøpe sesongkort for 2021-sesongen! 

Cecilie Fiskerstrand spilte 63 seriekamper for LSK Kvinner fra 2016-2019. Det ble troféer i samtlige av hennes sesonger i gult og svart, og hun kan skilte med gull i 2016 og 2017, samt the double i 2018 og 2019. Cecilie signerte for Brighton & Hove Albion i januar 2020, og forlater nå den engelske klubben som endte på 6. plass i årets sesong, til fordel for LSK Kvinner. Cecilie har signert en toårskontrakt med klubben.

Hvilke forventninger har du til resten av sesongen?

-Jeg tror det blir en veldig spennende og artig sesong. Laget har hatt en utrolig god start, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Cecilie Fiskerstrand har vært en del av a-landslaget siden 2014, og kan skilte med 35 landskamper med flagget på brystet, flere av disse sammen med blant annet Emilie Haavi.

Cecilie Fiskerstrand og Emilie Haavi sammen med resten av landslaget før kampen mot Belgia i april. Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån.

Hovedtrener Knut Slatleim er meget fornøyd med nyervervelsen.

-Vi er veldig glad for at Cecilie velger å komme «hjem» til oss. Først og fremst er hun en god keeper, men hun har også erfaring som kan være bidra til å pushe oss mot våre mål. Hun er også en ambisiøs, treningsvillig og energisk type som vi føler passer godt inn i vår gruppe.

 

Velkommen tilbake til LSK Kvinner, Cecilie!