Velkomin, Ásdís Karen Halldórsdóttir!

På dagen hun fyller 24 år signerer islandske Ásdís Karen Halldórsdóttir for LSK Kvinner fra Valur. Angrepspilleren har signert på en avtale som strekker seg ut 2025.

Ásdís har vunnet "the double" de tre siste sesongene med klubben fra Reykjavik, i tillegg til at det har blitt spill i Champions League. 24-åringen tar med seg en solid dose vinnerkultur inn til LSK Kvinner.

- Jeg er veldig glad for å ha signert for LSK Kvinner, dette er en toppklubb som har en god historie. Jeg gleder meg til å møte laget og komme i gang, sier Ásdís, før hun fortsetter:

- Jeg har spilt med Valur de siste fire årene, hvor jeg vant den islandske ligaen 3 år på rad. Her har jeg opparbeidet meg god erfaring med å vinne, samtidig som jeg også har tilegnet meg mye lærdom fra å spille Champions League. Jeg ønsker å bidra til at LSK Kvinner er med å kjempe i toppen, og til at vi kommer til Champions League.

Vår nysignering begynte å spille i den øverste divisjonen i Island allerede som 15-åring, og her har hun spilt i hele sin karriere, med unntak av to år hvor hun spilte fotball på toppnivå i college i USA. Nå er angrepsspilleren klar for å ta et nytt steg i sin karriere.

- Grunnen til at jeg valgte å signere for LSK Kvinner er at jeg ønsker å ta et nytt steg i min karriere, og jeg føler at dette er et godt sted å utvikle meg videre som fotballspiller, sier Ásdís.

Islendingen har spilt 32 landskamper på ulike aldersnivåer, og i år fikk 24-åringen også sin a-landslagsdebut. André Bergdølmo og sportssjef Jan Henrik Øydne har stor tro på at den anvendelig angrepspilleren blir et godt tilskudd i LSK Kvinner.

- Med flere spillere ut har vi begynt jobben med å finne erstattere. I Ásdís får vi en meget anvendelig offensiv spiller, som kan bekle alle de offensive posisjonene i vår spillestil. Vi har stor tro på at LSK Kvinner og Ásdís blir en god match, sier André.

- I Ásdís signerer vi en offensiv og kreativ spiller. Hun har veldig bra tempo og teknikk, og hun er en spiller som kan brukes i alle de offensive posisjonene. Hun kommer til å passe godt inn i vår spillestil, i tillegg at hun har den personligheten vi ønsker å ha i LSK Kvinner. Vi gleder oss, sier Jan Henrik.

Velkommen til oss, Ásdís!

VI - OSS - SAMMEN