VANPEE ER LSKS NYE SPONSOR: – UTEN DE HADDE VI IKKE SETT BALLEN!

 

Vanpee Norge AS holder til på Hvam og har siden starten i 1996 tilbudt miljø- og energibesparende komponenter og lysstyringer. Det er også de som har sørget for belysning i LSK-Hallen, noe som har kommet både LSK Kvinner, Herrer og et hav av barn og unge til nytte. Når de nå går inn som en tydelig aktør i klubben ønsker de å være med på sportslige oppturer i årene som kommer.

– Vi har i en årrekke sponset herrene, men mener det er på høy tid å være med på den sportslige oppturen som hele LSK-familien skal igjennom i 2020. Vi skal stå klare til å feire ligamesterskap både i Obos, og i Toppserien, sier markedskoordinator Vibeke Normann.

Det støtter assisterende daglig leder Hampus Jönsson seg til.

– Vi har store planer for vårt samarbeid med LSK Kvinner, også mer enn hva vi har fortalt til Emma og administrasjonen i klubben. Vi skal sammen gå en lysende fremtid i møte.

– For oss som toppklubb er det å ha partnere som Vanpee, som virkelig ønsker å bidra i lokalsamfunnet viktig, og jeg gleder meg allerede til å få høre de andre planene Vibeke og Hampus har lagt, sier en spent og optimistisk Emma Helena Sørensen, daglig leder i LSK Kvinner.

LSK Kvinner og Vanpee har skrevet en omfattende avtale som varer i et år med opsjon på to nye år.

– Avtalen bidrar til at LSK Kvinner kan fortsette sin satsning i norsk og europeisk toppfotball, og utvikler samtidig et spennende sponsornettverk med en viktig og god partner som vi er veldig glade for å ha med oss, avslutter Sørensen.