Vanpee er LSKs nye sponsor: – Uten de hadde vi ikke sett ballen!

Spillerne er klare på viktigheten til LSK-Kvinners nyeste sponsor Vanpee. «Uten de hadde vi ikke sett ballen, og derfor ikke vunnet ligaen» sier forsvarsspiller, Emile Woldvik. Vanpee’s Vibeke Normann og Hampus Jönsson er glad de kan være med på en lysende fremtid med Norges beste fotball-lag.

Sist oppdatert: 17. jun 2020 Skrevet av: Admin

 

Vanpee Norge AS holder til på Hvam og har siden starten i 1996 tilbudt miljø- og energibesparende komponenter og lysstyringer. Det er også de som har sørget for belysning i LSK-Hallen, noe som har kommet både LSK Kvinner, Herrer og et hav av barn og unge til nytte. Når de nå går inn som en tydelig aktør i klubben ønsker de å være med på sportslige oppturer i årene som kommer.

– Vi har i en årrekke sponset herrene, men mener det er på høy tid å være med på den sportslige oppturen som hele LSK-familien skal igjennom i 2020. Vi skal stå klare til å feire ligamesterskap både i Obos, og i Toppserien, sier markedskoordinator Vibeke Normann.

Det støtter assisterende daglig leder Hampus Jönsson seg til.

– Vi har store planer for vårt samarbeid med LSK Kvinner, også mer enn hva vi har fortalt til Emma og administrasjonen i klubben. Vi skal sammen gå en lysende fremtid i møte.

– For oss som toppklubb er det å ha partnere som Vanpee, som virkelig ønsker å bidra i lokalsamfunnet viktig, og jeg gleder meg allerede til å få høre de andre planene Vibeke og Hampus har lagt, sier en spent og optimistisk Emma Helena Sørensen, daglig leder i LSK Kvinner.

LSK Kvinner og Vanpee har skrevet en omfattende avtale som varer i et år med opsjon på to nye år.

– Avtalen bidrar til at LSK Kvinner kan fortsette sin satsning i norsk og europeisk toppfotball, og utvikler samtidig et spennende sponsornettverk med en viktig og god partner som vi er veldig glade for å ha med oss, avslutter Sørensen.