Uavgjort mot Rosenborg på La Manga

Dagens treningskamp mot Rosenborg endte 1-1. Foto: Megapiksel.

Årets andre treningskamp ble spilt på La Manga mot Rosenborg. I en kamp som var meget vindfull, viste vi meget gode takter gjennom store deler av kampen.

I førsteomgang har vi mer eller mindre full kontroll på kampen fra start. Selv om vi dominerer banespillet, skaper vi ikke altfor mange store sjanser, men vi kommer oss til noen brukbare muligheter etter fine kombinasjoner ved flere anledninger. Det blir ingen scoringer i de første 45.

I andreomgang fortsetter vi å være gode, og kun ni minutter inn i omgangen kommer vår scoring for dagen. Vi kombinerer fint på høyresiden, før Ásdís Halldórsdóttir slår ett godt innlegg som finner Oona Siren i boksen. Sistnevnte setter ballen kontant i mål.

Etter scoringen er Rosenborg mere med i kampen, og de reduserer 11 minutter senere på et meget fint langskudd.

Utover i omgangen er det litt mer jevnspilt enn det var i de første 45, men ingen av lagene klarer å score.

Kampen ender uavgjort, men vi hadde fortjent seieren. Vi leverer en solid kamp, og hele troppen får gode minutter i beina.

Vi gratulerer Oona Siren, Christina Herseth og Linnea Tveit med debut.

KAMPFAKTA

Rosenborg 1-1 LSK Kvinner

Mål: 54' Oona Siren

Laget (4-3-3): Cecilie H. Fiskerstrand, Emilie Woldvik (c) - Camilla Huseby - Mia Authen - Oda Johansen, Oona Siren - Emma Peuhkurinen - Mille Ivi Christensen, Amanda Johnsson Haahr - Miljana Ivanović - Thea Kyvåg

Innbyttere: Thiril Erichsen, Ásdís Halldórsdóttir, Marte Hjelmhaug, Emma Reshane, Josefine Løken, Christina Herseth, Kaja Hjelmhaug, Linnea Tveit, Tonje Erikstein

Bytter: 46' Ásdís Halldórsdóttir, Marte Hjelmhaug, Emma Reshane og Tonje Erikstein inn, Mille Ivi Christensen, Thea Kyvåg, Amanda Johnsson Haahr og Camilla Huseby ut. 67' Christina Herseth inn, Miljana Ivanović ut. 67' Thiril Erichsen inn, Cecilie Fiskerstrand ut. 79' Kaja Hjelmhaug inn, Emma Peukurinen. 84' Linnea Tveit og Josefine Løken ut, Emilie Woldvik og Oda Johansen ut.

Vi blir i La Manga frem til søndag, før vi returner til Lillestrøm for å trene inn mot neste treningskamp som spilles på fredag mot Vålerenga i LSK-hallen klokken 12:00.