UAVGJORT MOT AVALDSNES PÅ LA MANGA

I første omgang har vi mye ball, skaper noen sjanser, men sliter litt med den siste avgjørende pasningen for at vi skal klare å skape de helt store mulighetene. Vi har veldig god kontroll bakover og slipper ikke Avaldsnes til noen store sjanser. Etter 42 minutter gjør Andrea Wilmann en heroisk innsats defensivt, vinner ball, og Emilie Nautnes får tuppet ballen videre til Justine Vanhaevermaet som på lekkert vis spiller Nora Eide Lie alene gjennom, og hun gjør ingen feil alene med keeper. En deilig følelse å ta med seg inn til pause.

2.omg blir noe annerledes og vi slipper Avaldsnes mer inn i kampen. Vi blir litt utålmodige offensivt, og spiller på oss noen unødvendige brudd imot. I det 79. minutt blir vi spilt i undertall bakover og Avaldsnes kommer seg ned til dødlinja og får lagt ut 45 grader. Vi forsøker å blokkere skuddet, men dommer mener behandlingen er noe hard og peker på 11 meter. Avaldsnes setter straffen og kampen ender 1-1 her på La Manga.

Det var absolutt mye bra å ta med seg videre fra denne kampen, og spesielt presspillet var til tider strålende. Vi viser også takter offensivt, med kombinasjonsspill det lukter Birdsa av. Nå blir det to gode treningsdager før Kolbotn venter på onsdag!