Uavgjort mot Arna-Bjørnar

Foto: Andreas Kristoffer Berge

Etter en solid 1. omgang, leverer vi dessverre en mye svakere prestasjon i de siste 45, noe som gjør at det kun ble ett poeng i dagens kamp. 

Vi tar tak i kampen fra første sekund, og dagens første scoring kommer kun tre minutter inn i oppgjøret. Amanda Johnsson Haahr slår et godt innlegg som Thea Kyvåg header i mål over en keeper som er på vei ut. 

Etter 22 spilte minutter kommer dagens 2. scoring etter at vi har vært gode i en lang periode. Kaja Hjelmhaug smeller ballen i mål på et hjørnespark etter at en Arna-Bjørnar-spiller ikke får klarert ballen unna.

Inn mot pause skaper vi enda flere muligheter, og vi nærme å legge på til 3-0. Scoring blir det dog ikke, og vi går i garderoben med en veldig fortjent ledelse. 

Tre minutter inn i 2. omgang holder vi på å score nok en gang, men skuddet settes dessverre utenfor. 

Arna-Bjørnar er mye mer med i kampen utover i omgangen, og etter 64 minutter får de inn en redusering. Kun ni minutter senere setter de nok en scoring, denne gangen på en corner, og plutselig er stillingen 2-2.

Vi kommer oss til en enorm sjanse 10 minutter før slutt, men Arna-Bjørnar sin målvakt redder forsøket mesterlig. 

Flere mål blir det ikke og kampen ender 2-2. 

Tross et Arna-Bjørnar-lag som har sett brukbare ut i det siste, må vi si at vi er skuffet over egen prestasjon i dag. Men, vi er kun ett poeng bak 3. plassen - så vi har alt å spille for etter landslagspausen!

KAMPFAKTA

LSK Kvinner 2-2 Arna-Bjørnar

Mål: 3' Thea Kyvåg (Målgivende: Amanda Johnsson Haahr), 22' Kaja Hjelmhaug 

Gule kort: 59' Amanda Johnsson Haahr, 87' Marte Hjelmhaug

Laget (4-3-3): Klara Sporsem, Emilie Woldvik (c) - Camilla Huseby - Marte Hjelmhaug - Oda Johansen, Kaja Hjelmhaug - Mille Ivi Christensen - Tonje Erikstein, Amanda Johnsson Haahr - Ásdís Halldórsdóttir - Thea Kyvåg

Innbyttere: Ingvild Vik Jonassen, Josefine Løken, Nora Marie Stærk, Luana Cotrau, Christina Herseth, Emma Reshane, Linnea Tveit

Bytter: 60' Emma Reshane inn, Amanda Johnsson Haahr ut. 

VI - OSS - SAMMEN

Annonse fra Toppserien: