UAVGJORT I TRONDHEIM

Da var første seriekamp unnagjort i Toppserien 2020, 104 dager etter det som skulle være den originale oppstarten.

Første omgang startet litt i den retningen man forventet hvor begge lag var usikre på hverandre etter en lang pre-season. Rosenborg kommer til noen små potensielle muligheter i starten av omgangen uten å komme til de helt store sjansene. Etter 10 minutter får vi en corner fra venstre som Woldvik slår inn. Den blir headet unna før Eide Lie får headet den tilbake. Der står målsniken Löfwenius som setter den mellom bena på keeper Nøstmo og vi går opp i en tidlig ledelse!

Etter dette skapes det noen småsjanser fra begge lag frem mot pause. Rosenborg setter et lite press mot slutten av omgangen, men får ingen av avslutningen på mål etter et godt press fra våre jenter.

Andre omgang starter litt som den første hvor Rosenborg har en del ball i starten, men etter 5-10 minutter tar vi mer og mer over kampen igjen. Fra det 50. minutt og til det 75. minutt var det mye større sannsynlighet for at vi skulle øke til både 2 og 3-0, men vi fikk ikke til gode nok innlegg eller avslutningene på mål.

I det 79. minutt utligner Rosenborg ved en spiller vi i LSK Kvinner kjenner godt til, Julie Blakstad.

Etter Rosenborg sin utligning prøver vi oss på en sluttspurt for å ta med oss alle 3 poengene hjem til Lillestrøm. Dessverre så får vi aldri denne scoringen noe som gjør at kampen dessverre ender 1-1.

Det er mye positivt å ta med seg videre i sesongen. Samtidig må vi huske at dette kun var første kamp og jentene er nok kjempe gira på å kjøre på enda mer i neste kamp. Det er godt å høre Haavi i intervjuet etter matchen fortelle hvor skuffet hun er over kun 1 poeng, dette lover godt før neste match!

Vi ønsker å gratulere Nora Eide Lie, Karly Røstbakken og Andrea Wilmann med sine offisielle debuter for LSK Kvinner i dag! Vi ønsker også å gratulere Mimmi Löfwenius med sin første offisielle kamp for LSK Kvinner siden hun reiste etter 2016 sesongen.

Vi minner om neste hjemmekamp som spilles mot Sandviken hjemme i LSK-Hallen søndag 12. Juli klokken 15:30!