Uavgjort i toppkampen mot Rosenborg

Dagens kamp som ble spilt foran fulle tribuner i LSK-hallen mot RBK endte 1-1. Irene Dirdal scoret målet i det som var en kamp hvor vi var nære ved å få med oss alle tre poengene. Foto: Andreas Kristoffer Berge.

Dagens kamp i LSK-hallen var ikke den mest sjanserike, men vi leverte en solid prestasjon mot trøndere.

Det er likevel bortelaget som åpner kampen med å nesten score mål etter kun ni spilte minutter. De snapper opp en ball etter høyt press, men det skytes i stanga, før ballen ender i klypene til Fiskerstrand.

Kun fem minutter senere kommer scoringen deres. De kombinerer seg gjennom laget før de får til et skudd fra 20 meter langs bakken som sniker  seg inn i lengste hjørnet.

Etter målet er vi stort sett best gjennom hele kampen, og kun tre minutter etter scoringen er vi nære ved å svare, men RBK-forsvaret blokkerer i siste liten.

24 minutter inn i omgangen kommer Godø seg til en heading på bakerste stolpe, men headingen går utenfor. God mulighet til å redusere.

Neste sjanse kommer ikke før det er spilt 55 minutter, da Ivanovic vender av en RBK-forsvarer før hun fyrer av et skudd som går rett til side for mål.

Med unntak av en kort periode med mye dødballer til RBK, er vi klart best i de siste 45.

Etter 63 spilte minutter kommer omsider scoringen vår. Johnsson Haahr mottar ballen på høyrekanten, før hun trekker seg innover i banen og spiller ballen til Dirdal som står på 17 meter. Sistnevnte skyter på direkten med et nydelig plassert skudd ned i hjørnet.

Vi fortsetter å trykke på mot målet til RBK, men det er gjestene som får kampens neste store sjanse. Fem minutter før slutt kommer trønderne seg til en stor sjanse via en heading på bakerste stolpe, men Fiskerstrand redder enkelt.

På overtid av overtiden er vi centimetere unna å få med oss alle poengene. Johnsson Haahr kommer seg til en heading fra fem meter som går rett til side for mål.

Kampen ender med det 1-1 og vi har fortsatt mulighet til å ta 2. plassen!

Tusen hjertelig takk til alle 1461 som kom på kamp i dag. Vi storkoste oss i en fullsatt LSK-hall!

Kampfakta

LSK Kvinner 1-1 Rosenborg

63' Irene Dirdal (Målgivende: Amanda Johnsson Haahr)

Lagoppstilling: Cecilie Fiskerstrand, Emilie Woldvik (c) – Camilla Huseby – Mia Authen – Oda Johansen, Emma Stølen Godø – Mille Ivi Christensen (87') – Irene Dirdal, Amanda Johnsson Haahr – Miljana Ivanovic – Thea Kyvåg (87')

Benk: Thiril Erichsen, Marte Hjelmhaug, Ina Vårhus, Nina Jakobsson, Tilde Andersson, Laura Gashi (87'), Tonje Pedersen, Rebecka Holum, Signe Holt Andersen (87')

Vi har fortsatt mulighet til å ta 2. plassen i siste serierunde. Brann er mostander i Bergen neste lørdag når vi jakter den gjeve Champions League-plassen!