Uavgjort i generalprøven mot Lyn

Dagens generalprøve mot Lyn på Kringsjå Kunstgress endte 0-0.

Siste prøve før serieåpningen mot Brann neste lørdag er unnagjort. Vi er gode i perioder av kampen, men vi tar med oss en del ting som må terpes kommende treningsuke.

I 1. omgang starter Lyn best, før vi tar over i de siste 20 minuttene av omgangen. Tross mye ball, skaper vi ikke altfor mange sjanser. Vi kommer oss til en brukbar mulighet ved Oona Siren rett før pause, men hjemmelagets målvakt redder.

I 2. omgang bølger kampen litt frem og tilbake. 15 minutter ut i omgangen klarer vi å skape et lite trykk på Lyn. Først blir Emilie Woldvik snytt for et soleklart straffespark, før Amanda Johnsson Haahr blir spilt gjennom alene med keeper, men hjemmelagets målvakt redder.

Utover i omgangen er kampen ganske jevne, og begge lag kommer seg til noen brukbare sjanser. På tampen av kampen blir Josefine Løken meid ned i feltet av Lyns keeper, men igjen velger dommer å ikke blåse.

Dommeren blåser av kampen på kjølige Kringsjå Kunstgress, og uavgjort er et greit resultat totalt sett om man ser på sjanser.

KAMPFAKTA

Lyn 0-0 LSK Kvinner

Laget (4-3-3): Cecilie Fiskerstrand, Emilie Woldvik (c) - Camilla Huseby - Mia Authen - Oda Johansen, Tonje Erikstein - Katrine Winnem Jørgensen - Emma Peuhkurinen, Amanda Johnsson Haahr - Oona Siren - Thea Kyvåg

Innbyttere: Thiril Erichsen, Ásdís Halldórsdóttir, Josefine Løken, Kaja Hjelmhaug, Linnea Tveit, Marte Hjelmhaug, Mille Ivi Christensen.

Bytter: 46' Ásdís Halldórsdóttir inn, Emma Peuhkurinen ut. 64' Marte Hjelmhaug og Mille Ivi Christensen inn, Amanda Johnsson Haahr og Camilla Huseby ut. 74' Kaja Hjelmhaug og Josefine Løken inn, Tonje Erikstein og Thea Kyvåg ut.

Nå venter en ny treningsuke før vi sparker i gang sesongen mot Brann 16. mars 16:45 i LSK-hallen. Bli med på kamp her!