Uavgjort i årets første test

Dagens treningskamp i LSK-hallen mot ØHIL endte 1-1. Foto: Andreas Kristoffer Berge.

Årets første test ble spilt mot 1. divisjonslaget Øvrevoll Hosle. Kampen ble spilt over tre omganger på 25 minutter.

Vi starter kampen med å ha mest ball, samtidig som vi er meget aggressive i presset de gangene vi mister ball. Dette er kampbildet gjennom store deler av oppgjøret.

Tidlig i kampen er vi veldig nærme å ta ledelsen. Emilie Woldvik kommer alene med keeper etter at vi gjenvinner ballen høyt i banen før hun løsner skudd, men keeper redder.

Minuttet senere kommer dagens scoring. Miljana Ivanovic snapper ballen fra bortelagets keeper før hun scorer kontrollert. 1-0!

Vi fortsetter å dominere kampen, men etter 20 spilte minutter, litt ut ifra intet, blir en ØHIL-spiller spilt gjennom alene med keeper. Ballen settes i mål til 1-1.

Noen minutter senere får vi en stor sjanse med et skudd fra seks meter, men skuddet settes dessverre over mål.

Utover i kampen fortsetter vi å skape flere farligheter, men bortelagets målvakt henter frem flere solide redninger, blandet med litt unøyaktighet på siste tredjedel fra vår side.

Kampen ender uavgjort, og vi får en solid gjennomføring, samt en kamp i beina. Alt i alt en grei første test for laget, hvor det er en del positive ting å ta med seg.

I årets første treningskamp fikk vi også se Kaja Hjelmhaug, Ásdís Halldórsdóttir og Emma Peuhkurinen i aksjon for første gang.

Hør hva André har å si etter første test her!

Kampfakta

LSK Kvinner 1 - 1 ØHIL

Mål: 10' Miljana Ivanović

Laget (4-3-3): Cecilie H. Fiskerstrand, Emilie Woldvik (c) - Camilla Huseby - Josefine Løken - Oda Johansen, Kaja Hjelmhaug - Emma Peuhkurinen - Tonje Erikstein, Ásdís Halldórsdóttir - Miljana Ivanović - Amanda Johnsson Haahr

Innbyttere: Thiril Erichsen, Emma Reshane, Oona Siren, Tilde Andersson, Madelen Dahlstrøm.

Bytter: 25' Madelen Dahlstrøm inn for Amanda Johnsson Haahr. 38’ Emma Reshane, Thiril Erichsen og Tilde Andersson inn for Ásdís Halldórsdóttir, Emma Peuhkurinen og Cecilie H. Fiskerstrand.

Nå venter en ny treningsuke før vi setter oss på flyet ned til La Manga på søndag. Neste treningskamp spilles i Spania mot Rosenborg fredag 9. februar kl. 15:00.