UAVGJORT BORTE MOT RØA

Dagens kamp mot Røa endte 2-2. Vi ledet 2-0 til pause etter scoringer av Irene Dirdal og Emma Stølen Godø, før Røa var effektive og straffet oss i andre omgang med to scoringer da vi ikke satt våre egne sjanser.

Kampreferat

10′ Gult kort til Røa for å stoppe en gulkledd på en overgang.

11′ Rebecka Holum finter seg fint innover fra sin høyre side før hu finner Irene Dirdal i feltet. Skuddet blir blokket i siste liten.

12′ 0-1! Ingrid Spord slår en presis ball til Rebecka Holum som legger igjen ballen fint til Irene Dirdal. Irene setter ballen kontrollert i mål.

20′ Meget sjansefattig kamp så langt.

21′ Røa prøver å konstruere et straffespark. Dommer biter ikke på.

23′ Irene Dirdal finner Amanda Johnsson Haahr i feltet med et innlegg. Headingen går til side for mål.

25′ 0-2! Emma Stølen Godø legger på til 2-0 med en vakker heading. Ingrid Spord slår et godt innlegg som settes i mål.

30′ Røa vinner et hjørnespark.

31′ Vi header ballen unna.

35′ Hjemmelaget kommer alene med Moa Edrud. Vår sisteskanse varter opp en en nydelig redning. Corner til Røa.

36′ Ina Gausdal klarerer unna.

39′ Røa med nok en stor mulighet. De kommer seg til et skudd fra 4 meter, men skuddet settes over mål.

41′ Røa veldig gode siste 10. Kommer seg til nok en brukbar mulighet. Belønnes med corner.

42′ Ballen heades unna til et nytt hjørnespark.

43′ Vi vinner et frispark og det blåses utover i det hjørnesparket blir slått.

PAUSE

48’ Rebecka Holum setter en retur i mål, men det blåses for offside.

49’ Røa forsøker seg med er skudd fra 18 meter etter å ha vunnet ballen høyt. Skuddet går langt utenfor mål.

51’ Amanda Johnsson Haahr forsøker seg med et skudd, det går over mål.

53′ 1-2. Røa forsøker seg med et innlegg som går rett i mål.

56′ Amanda Johnsson Haahr finner nesten Rebecka Holum i feltet, men Røa klarerer unna i siste liten. Corner til oss.

56′ Hjemmelaget beiner ballen unna.

57′ Ingrid Spord kommer seg til en brukbar mulighet etter et langt innkast. Får for lite kraft i avslutningen og keeper redder kontrollert.

62′ Signe Holt Andersen vinner et hjørnespark.

62′ Oda Johansen prikker hjørnesparket på hodet til Ina Gausdal. Headingen går rett på keeper. Nesten 1-3!

63′ Vi skaper et godt trykk på Røa nå. Rebecka Holum er nære scoring, før Emma Stølen Godø kommer seg til en brukbar sjanse rett etterpå.

65′ Røa kommer seg til heading på en dødball, men Moa Edrud redder fint.

67′ Skudd i metallet! Vi er meget nærme å øke nok en gang i det Irene Dirdal skyter i tverrliggeren og ut.

70′ Spillerbytte for LSK Kvinner: Mia Authen inn for Irene Dirdal.

71′ Gult kort til hjemmelaget for å stoppe en overgang.

74′ Røa vinner et frispark i god innleggsposisjon.

74′ 2-2. Røa setter ballen i mål med en heading på en dødball.

81′ Ingrid Spord kommer seg til en stor mulighet fra 12 meter, men skuddet settes utenfor mål.

82′ Gult kort til Røa.

84′ Vi vinner et hjørnespark.

84′ Røa får ballen unna etter litt kaos i feltet.

85′ Spillerbytte for LSK Kvinner: Laura Gashi inn for Signe Holt Andersen.

87′ Vi er sååååå nærme å ta ledelsen tilbake. Rebecka Holum kommer seg til en stor sjanse på bakerste stolpe, men Røa’s målvakt varter opp med en god redning.

89′ Amanda Johnsson Haahr får en enorm sjanse på påfølgende corner, men skuddet settes over mål.

SLUTT

Kampfakta

Røa 2-2 LSK Kvinner

12′ Irene Dirdal (Målgivende: Rebecka Holum)

25′ Emma Stølen Godø (Målgivende: Ingrid Spord)

Lagoppstilling

4-3-3: Moa Edrud, Emilie Woldvik (c) – Ina Gausdal – Klara Rybrink – Oda Johansen, Irene Dirdal – Ingrid Spord – Emma Stølen Godø, Rebecka Holum – Signe Holt Andersen – Amanda Johnsson Haahr

Innbyttere: Thiril Erichsen, Hanna Bråten, Fiona Worts, Mia Authen, Sara Bræk, Laura Gashi, Tilde Andersson

Neste kamp er årets siste når vi tar imot Åsane til kamp i LSK-hallen førstkommende søndag 13.00. Billetter finner du her!