Tre poeng mot Lyn sikret sesongens 8. strake hjemmeseier

1-0 mot Lyn sørget for at vi går inn i ferien med full pott på hjemmebane i vårsesongen. Foto: Pernille Nielsen.

Fra start av har vi brukbar kontroll på oppgjøret i LSK-hallen, men Lyn kommer seg inn i kampen ved flere anledninger i løpet av omgangen.

Lagene skaper så å si ingen sjanser i 1. omgang, noe som faktisk skal gjelde gjennom hele kampen.

I 2. omgang hever vi oss opp et hakk. Det skapes fortsatt lite sjanser, men vi kommer oss nærmere og nærmere gjennom omgangen.

11 minutter før slutt kommer omsider avgjørelsen etter at vi har presset på for scoring gjennom hele omgangen. Amanda Johnsson Haahr vrir spillet med en nydelig pasning i bakrom til Thea Kyvåg. Sistnevnte gjør ingen feil alene med keeper ballen settes kontrollert i mål.

Lyn klarer ikke å etablere noen sluttspurt etter dette, og vi tar en kontrollert trepoenger i LSK-hallen.