Tre poeng mot Kolbotn

Med dagens 2-1-seier mot Kolbotn sikret vi vår 4. strake hjemmeseier! Foto: Bjørn Marstrøm/Sportskollektivet.

Har du husket å sjekke ut auksjonen vår som ble lansert i går? Klikk deg inn her!

Åtte minutter inn i kampen er vi nære ved å ta en tidlig ledelse med nydelig fotball. Vi kombinerer oss mesterlig gjennom Kolbotn-laget fra egen banehalvdel, men skuddet fra Miljana Ivanović reddes mesterlig av bortelagets målvakt.

Men, Miljana Ivanović skal få sin revansje senere i omgangen. Etter 31 spilte minutter spiller Tonje Erikstein ballen til serberen som løper fra hele Kolbotn-forsvaret, før hun setter ballen kontrollert i mål alene med keeper. 1-0!

Rett før pause drar Tonje Erikstein seg innover og skyter fra 25 meter, men dessverre står tverrliggeren i veien.

Ut fra garderoben er vi fortsatt best, men vi opptrer litt slurvete i noen situasjoner. Fem minutter inn i omgangen får Kolbotn et straffespark som de setter i mål til 1-1.

Etter utligningen har vi fortsatt initiativet i kampen, men vi sliter med å etablere et trykk på målet til Kolbotn.

Fem minutter før full tid kommer omsider den forløsende 2-1-scoringen. Mille Ivi Christensen finner Miljana Ivanović som trekker seg inn fra venstre og setter ballen iskaldt i mål alene med keeper. 2-1!

Tre nye poeng i banken!

Kampfakta

LSK Kvinner 2-1 Kolbotn
Mål: 31' Miljana Ivanović (Målgivende: Tonje Erikstein), 85' Miljana Ivanović (Målgivende: Mille Ivi Christensen)

Gult kort: 62' Katrine Winnem Jørgensen

Laget (4-3-3): Cecilie Fikserstrand, Emilie Woldvik (c) - Camilla Huseby - Mia Authen - Oda Johansen, Oona Siren - Katrine Winnem Jørgensen - Tonje Erikstein, Ásdís Halldórsdóttir - Miljana Ivanović - Thea Kyvåg

Innbyttere: Thiril Erichsen, Josefine Løken, Kaja Hjelmhaug, Marte Hjelmhaug, Emma Reshane, Mille Ivi Christensen

Bytter: 61' Marte Hjelmhaug inn, Mia Authen ut. 71' Mille Ivi Christensen inn, Tonje Erikstein. 83' Emma Reshane inn, Thea Kyvåg ut.

Neste kamp spilles allerede på fredag mot erkerival Vålerenga. Bli med på derby her!