Tre poeng med hjem til Lillestrøm!

Dagens kamp mot Rosenborg endte i en deilig overtidsseier.

Hjemmelaget åpner kampen klart best, og de er nære ved ta ledelsen tidlig i omgangen, men vi kommer oss inn i oppgjøret og fra 15 minutter og utover jevner kamper seg mer ut.

RBK får neste sjanse i kampen, og de holder på å ta ledelsen på en kontring etter at vi ikke får et soleklart frispark, men de skyter utenfor fra drøyt ni meter.

Rett før pause skyter Mille Ivi Christensen i stanga etter en nydelig kontring. Hun blir uansett blåst av for offside, feilaktig sådan - så like greit at den ikke gikk inn.

Vi går ut i 100 etter pause, og kun to minutter inn i 2. omgang er vi meget nærme å ta ledelsen ved Amanda Johnsson Haahr som skyter rett til side for mål fra 12 meter.

Kun fem minutter senere skaper vi nok en stor sjanse etter å ha presset frem en feil i bakre rekker hos hjemmelaget. Tonje Erikstein snapper opp ballen og skyter fra 16 meter etter en feilpasning hos RBKs keeper, men skuddet går dessverre litt over mål.

Vi fortsetter å produsere flere store muligheter utover i omgangen, og det er vi som styrer det aller meste som skjer på Koteng i store perioder av omgangen.

Først kommer Emilie Woldvik seg til en stor mulighet på en heading, før Thea Kyvåg gjør det samme rett etterpå. Sistnevnte kommer også alene med keeper, men skuddet settes dessverre utenfor.

Meeeeen, vi skal omsider lykkes foran mål. Når sjanser fra kloss hold ikke går inn, tar vår kjære kaptein Emilie Woldvik ansvar. Hun mottar ballen på rundt 40 meter, før hun smeller til rett i mål til 0-1! Hun sender oss med det i ledelsen med en tilnærmet identisk scoring som ble levert hjemme mot Brann i første serierunde.

Noen få minutter etter scoringen kommer Rosenborg seg til en gedigen sjanse med et skudd fra kloss hold, men Klara Sporsem henter frem en klasseredning.

Vi har egentlig veldig god kontroll på kampen, men litt ut ifra intet kommer Rosenborg seg til en sjanse som de setter i mål. 1-1.

Etter scoringen mobiliserer vi, og to minutter på overtid faller avgjørelsen. Kaja Hjelmhaug klinker en ball i bakrom som Thea Kyvåg snapper opp og setter kontrollert i mål alene med keeper til 1-2.

Vi tar med det med oss en meget sterk seier hjem til Lillestrøm, og vi er virkelig inne i kampen om bronsjemedalje. DEILIG!

KAMPFAKTA

Rosenborg BK 1-2 LSK Kvinner

Mål: 74' Emilie Woldvik (Målgivende: Kaja Hjelmhaug), 90+2' Thea Kyvåg (Målgivende: Kaja Hjelmhaug)

Gule kort: 38' Oda Johansen

Laget (4-3-3): Klara Sporsem, Emilie Woldvik (c) - Marte Hjelmhaug - Oda Johansen- Emma Reshane, Kaja Hjelmhaug - Mille Ivi Christensen - Tonje Erikstein, Amanda Johnsson Haahr - Ásdís Halldórsdóttir - Thea Kyvåg

Innbyttere: Ingvild Vik Jonassen, Josefine Løken, Nora Marie Stærk, Luana Cotrau, Christina Herseth

Bytter: 74' Christina Herseth inn, Tonje Erikstein ut. 82' Luana Cotrau inn, Amanda Johnsson Haahr ut.

Neste kamp spilles hjemme mot Arna-Bjørnar førstkommende lørdag kl. 14:00 i LSK-hallen. Bli med på kamp og støtt oss til tre poeng i serieinnspurten! Kjøp billett her