Tranemo Workwear med videre: – Vi har ingen plan om å noen gang stoppe sponsingen av Birdsa

Tranemo Workwear er markedsledende innenfor inherent flammehemmende arbeidstøy og har signert en ny avtale med LSK Kvinner. Bedriften startet i 2007 og er det norske salgsselskapet i Tranemo Gruppen og leverer produkter til forhandlere over hele landet.

Sist oppdatert: 02. jul 2020 Skrevet av: Admin

 

Selskapet som er lokalisert på Frogner i Lillestrøm kommune har vært inne som sponsor siden 2013, og har nå signert en ny avtale ut 2020-sesongen. Samtidig er markedssjef i Tranemo, Frank Melbye, klar på at det er opsjon på flere år.

– Vi har ønsket å bidra til lokal idrett som kanskje ikke får den oppmerksomheten den fortjener. Vi mener at LSK Kvinner, med sin sportslige suksess både nasjonalt og internasjonalt, fortjener langt bedre vilkår enn de har. Og selv om dette er en ett-års avtale, er det ingen plan om å noen gang stoppe sponsingen av klubben. På samme måte som at det ikke er aktuelt for LSK Kvinner å slutte å vinne, smiler Melbye

Sjekk ut Tranemo Workwear her.

Moderselskapet Tranemo Textil ble i sin tid startet i den lille bygda Tranemo i Sverige for å gi arbeid til kvinner i mellomkrigsårene. De senere årene har Tranemo utviklet en av markedets bredeste sortiment på flammehemmende arbeidstøy til kvinner. At de derfor er inne i sponsor-poolen til LSK Kvinner er nærmest helt naturlig mener Melbye.

– Det er jo en tydelig rød tråd her, og på samme måte som vi er stolte av vår lange historie, er vi stolte over samarbeidet med LSK Kvinner og gleder oss til å utvikle samarbeidet ytterligere.

Daglig leder i LSK Kvinner, Emma Helena Sørensen, er overlykkelig over nok en partner som er med på reisen videre. Hun mener aktører som Tranemo er uvurderlige for deres videre satsning.

– Det å ha med seg partnere som Tranemo som nærmest sier at kontrakten har opsjon på å fortsette ut i evigheten er utrolig viktig for oss. Også er det alltid gøy å ha med seg samarbeidspartnere som på samme måte med LSK Kvinner, er et lokomotiv i sin bransje.