Tranemo Workwear AS er med videre som hovedpartner!

Sist oppdatert: 04. feb 2021 Skrevet av: jonas

 

Tranemo Workwear AS har i flere år vært en lojal samarbeidspartner for LSK Kvinner FK. I år har de valgt å forlenge samarbeidet med ytterligere to år.

Markedssjef Frank Melbye legger ikke skjul på at det er viktig for Tranemo å støtte LSK Kvinner FK og kvinnefotballen, noe de har gjort i over 10 år. –Vi har i år valgt å øke støtten til LSK Kvinner FK slik at dere kan komme kjapt tilbake på tronen, sier Melbye smilende.

Melbye er fornøyd med samarbeidet som har vært tidligere og han ser frem til å få til nye ting sammen med LSK Kvinner FK: -Filmen vi lagde sammen med dere i fjor var jo noe som ble til en suksess. I fremtiden ser jeg for meg at vi kan få til mye bra sammen, sier Melbye.

Nylig ble videoen de lagde sammen med oss i 2020 tildelt Guru Awards. Se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=mr5e3fGLwiU&feature=emb_title

 

Tranemo er din ekspert og hjelper deg å finne riktig beskyttelse!

Tranemo er en ledende europeisk leverandør av naturlig flammehemmende og lysbuegodkjente arbeidsklær. Med kompetent rådgivning og innovative produkter arbeider Tranemo mot en null-visjon av alvorlige flamme- og heterelaterte ulykker. Med hovedfokus på utvikling av tekstiler som både gir den beste beskyttelse og maksimal komfort, sørger Tranemo for både en sikker og komfortabel arbeidsdag.

Tranemo har som mål at alle skal kunne finne verneklær som passer. Tranemo har derfor et stort spekter av størrelser og de aller fleste produkter leveres selvfølgelig også i damestørrelser. Tranemo produserer kun naturlig flammehemmende bekledning uten tilsatte flammehemmende kjemikalier i tillegg til synbarhetsplagg og arbeidstøy til de fleste bransjer.

 

Les mer om Tranemo og deres produkter på www.tranemo.no