TOPP MOT BUNN I LSK-HALLEN

Sist oppdatert: 29. apr 2019 Skrevet av: Ana

 

Skrevt av: Torunn Swane Østli      Foto: Vegard Wivestad Grøtt

Onsdag 1.mai er det igjen klart for et velkjent toppserieoppgjør. Stabæk gjester LSK-hallen.

Oppgjørene er ofte ikke av de mest målrike, men det pleier å smelle litt ekstra i disse kampene. Hvis man ser på de siste 24 oppgjørene disse lagene i mellom, så er det delt ut 34 gule og 2 røde kort. Den som skal ha med seg 3 poeng må være beredt på å gå i krigen.

Stabæk har vært med i toppen av norsk kvinnefotball i mange år. Men de har ikke alltid båret navnet Stabæk. Foran 2009-sesongen ble Asker Fotball Kvinner innlemmet i Stabæk Fotball og Stabæk overtok deres plass i Toppserien, der de har holdt seg. Laget vant Toppserien i 2013. Årets Stabæk-lag er ungt og spennende. Med unntak av keeperveteran Ingrid Hjelmseth er de fleste spillerne i sene tenår eller tidlig i tyveårene. Stabæk har vært igjennom et generasjonsskifte, og det bygges nå et nytt lag i Bærum.

I 2018 ble det LSK-seier i begge kampene med henholdsvis 1-0 og 2-0. LSK Kvinner ligger per tid på toppen av tabellen med 14 poeng på 6 kamper, mens Stabæk ligger på nest siste plass med 1 poeng på 5 kamper. Uansett tabellsituasjon blir disse oppgjørene alltid tette og jevne. Etter en noe skuffende poengdeling mot Røa forrige helg, må vi nå gi alt på og utenfor banen for å befeste vår posisjon i toppen.

Møt opp i LSK-hallen klokken 14.00 på onsdag og få med deg de gulsvartes jakt på 3 poeng. Forza Birdsa!

Oppfordrer også så mange som mulig til å ta turen til Li Kunstgress kl 18.00 samme dag for å se herrene mot Gjelleråsen i cupens første runde.