THIRIL ERICHSEN HAR FORLENGET KONTRAKTEN MED LSK KVINNER

 

Målvakt Thiril Erichsen har skrevet under på en ny avtale med klubben som strekker seg ut 2026.

– Det føles veldig deilig. Det viser at den jobben jeg legger ned betyr noe, og det viser at trenerne har troen på meg, sier Thiril.

19-åringen, som har spilt åtte offisielle kamper for seniorlaget så langt i sin karriere, har store ambisjoner for fremtiden. Hun legger ikke skjul på at en treningshverdag med nåværende landslagskeeper Cecilie og eks-landslagskeeper Bente bærer frukter.

– Tiden her så langt har vært lærerik, og jeg har lært masse av både Cecilie og Bente. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å lære mye mer. Jeg er veldig fornøyd med begge de to og alle trenerne, så jeg veldig glad for at jeg forlenger, sier Thiril.

– Jeg vil nå så langt jeg kan, og jeg ønsker å utvikle meg mest mulig her i LSK Kvinner, så får vi se hvor det tar meg. Jeg vil jo etter hvert bli førstekeeper, men jeg har jo stor konkurranse bak Cecilie. Jeg skal fortsette å jobbe på og å gi alt jeg kan, så får vi se om muligheten kommer etter hvert, sier Thiril.

Thiril er et stort keepertalent som har en fortid i en rekke lokale klubber. Varpe, Nittedal og Fjellhamar er alle lokale klubber hvor Thiril har utviklet seg før hun til slutt signerte for LSK Kvinner i 2021. Det sportslige apparatet er glade for å ha med Thiril videre.

– Thiril er en keeper som har alle forutsetninger på å bli en topp-keeper. Hun har størrelsen og er fotballklok, samtidig som hun er modig og treningsivrig. Thiril er en ambisiøs person virkelig ønsker å ta nye steg, og som på sikt vil utfordre Cecilie. Vi i LSK Kvinner er veldig fornøyde med å ha Thiril med videre, og vi gleder oss til å følge utviklingen, sier André Bergdølmo.

– Thiril har tatt store steg og har et stort potensial. Vi er veldig glade for at Thiril er med oss videre og skal fortsette den gode utviklingen i klubben. I tillegg til store ambisjoner og spennene fysiske egenskaper som keeper bidrar hun på og utenfor banen, sier sportssjef Jan Henrik Øydne.

Vi gleder oss til å følge utviklingen videre og ser frem mot tre nye år med Thiril!

VI – OSS – SAMMEN