Tap mot Brann

Kampen mot Brann i LSK-hallen endte 0-2.

Det stemte dessverre ikke helt for oss i kampen mot Brann.

Bergenserne tar kontroll på kampen fra start, og det skapes en del store muligheter gjennom hele 1. omgang. Allerede etter kun tre minutter kommer de seg til en gedigen sjanse på en kontring, men debutant Klara Sporsem redder mesterlig da en Brann-spiller kommer alene gjennom.

Utover i omgangen skaper de flere gode muligheter, mens vi sliter med å få tak på kampen.

Rett før pause kommer deres første scoring etter en feil fra oss. Etter litt dårlig kommunikasjon i bakre rekker, snapper de opp ballen høyt i banen og setter kontrollert inn 0-1. Brann leder med det fortjent til pause.

Kampen fortsetter i samme spor i 2. omgang, og etter kun tre minutter scorer de sitt 2. mål for dagen da de pirker ballen i mål på en corner.

Vi sliter med å få momentum utover i kampen, og ledelsen til Brann er egentlig aldri truet.

Seks minutter før slutt får Camilla Huseby et noe strengt rødt kort.

Kampen blåses av og Brann vinner fortjent i LSK-hallen.

Vi gratulerer Klara Sporsem med en veldig god debut!

KAMPFAKTA

LSK Kvinner 0-2 Brann

Rødt kort: 84' Camilla Huseby

Laget (4-3-3): Klara Sporsem, Emilie Woldvik (c) - Camilla Huseby - Marte Hjelmhaug - Oda Johansen, Kaja Hjelmhaug - Mille Ivi Christensen - Tonje Erikstein, Amanda Johnsson Haahr - Ásdís Halldórsdóttir - Thea Kyvåg

Innbyttere: Ingvild Vik Jonassen, Josefine Løken, Nora Marie Stærk, Luana Cotrau, Emma Reshane, Christina Herseth

Bytter: 63' Emma Reshane inn, Ásdís Halldórsdóttir ut. 78' Luana Cotrau og Christina Herset inn, Tonje Erikstein og Thea Kyvåg ut. 85' Nora Marie Stærk inn, Kaja Hjelmhaug ut.

Neste kamp i Toppserien spilles borte mot Rosenborg på lørdag. Før den tid møter vi Brann i semifinalen i J19-NM. Kampen spilles onsdag kl. 16:00 på Varden Amfi.