Tap borte mot Røa

Det ble en tung ettermiddag på Røabanen for vår del. Foto: Erling Løkken.

De første 45 er meget varierende fra begge lag. Røa starter kampen med å gå ut høyt, og de lykkes delvis i sitt høye press. Etter 15 minutter får vi mer kontroll på oppgjøret, og vi skaper to gode muligheter. Først skyter Siren rett til side for mål etter en innøvd cornervariant, før Halldórsdóttir får et skudd blokkert fra fem meter.

Røa kommer seg litt inn i kampen igjen mot tampen av omgangen, og ti minutter før pause skaper de omgangens største sjanse når de setter et skudd utenfor mål fra fire meter.

I 2. omgang fortsetter kampen litt i samme spor, og det er ingen av lagene som skaper altfor mange sjanser. Vi kommer aldri inn i en skikkelig gode rytme, og Røa har god kontroll.

Fem minutter før slutt vinner Røa ballen høyt i banen før de setter ballen i mål fra 16 meter. 1-0.

Røa tar med seg en mer eller mindre fortjent seier i en kamp hvor ting dessverre ikke stemte for oss.

KAMPFAKTA

Røa 1-0 LSK Kvinner

Laget (4-3-3): Cecilie Fiskerstrand, Emilie Woldvik (c) - Camilla Huseby - Mia Authen - Oda Johansen, Oona Siren - Katrine Winnem Jørgensen - Emma Peuhkurinen, Amanda Johnsson Haahr - Ásdís Halldórsdóttir - Thea Kyvåg

Innbyttere: Thiril Erichsen, Tonje Erikstein Josefine Løken, Kaja Hjelmhaug, Marte Hjelmhaug, Mille Ivi Christensen, Emma Reshane, Christina Herseth

Bytter: 65' Emma Reshane inn, Amanda Johnsson Haahr ut. 80' Mille Ivi Christensen inn, Ásdís Halldórsdóttir ut. 90' Tonje Erikstein & Marte Hjelmhaug inn, Oda Johansen & Emma Peuhkurinen ut.

Neste kamp spilles ikke før 13. april når vi får Arna-Bjørnar på besøk i LSK-hallen. Før den tid tar vi oss en kort påskeferie og flere spillere skal ut på landslagsoppdrag. Kjøp billetter til kampen mot Arna-Bjørnar her!