STORSEIER BORTE MOT RØA

Kampreferat skrevet av Maria Javery

3 poeng på Røa-banen! Alle som har vært med i gamet i noen år vet at det alltid er tøft å møte Røa på bortebane. Så når vi reiser fra Oslo Vest med 3 poeng og 5 scorede mål, ja da er alle birds og LSK-Kvinner fans veldig fornøyde!

Det ble som forventet en veldig tøff kamp med mye kriging, spesielt på midtbanen. Begge lag roter litt med ball i de innledende minuttene. Etter 3 minutter kommer Røa til sin største sjanse. Et skudd fra 18 meter som Ida får fingertuppene på og slår den opp i tverrligger og ut.

Etter 23 minutter slår Woldvik inn en corner fra venstre. Denne ender opp på bakerste stolpe hvor Gausdal venter og header den sikkert inn. Etter dette fortsetter kampen å være jevn med mye jobbing på midten fra begge lag. På overtid av første omgang får vi en ny corner, denne gang fra høyre. Woldvik slår inn og etter litt klabb og babb foran mål avslutter Eide Lie. Ballen ender til slutt opp hos Wilmann som strekker ut en fot og styrer ballen forbi keeper og vi går dermed opp i 2-0 rett før pause.

Andre omgang starter i samme sporet som første. Begge lag kommer til noen potensielle muligheter uten å omsette de til mål. Ina har blant annet en redning på strek 5 minutter ut i omgangen. Etter 61 minutter spiller vi fint opp langs venstre kanten, Woldvik legger inn, men heades ut fra en Røa-spiller. På 11 meter står Haavi klar til å fyre av på volley og i mål! Kapteinen øker til 3-0. I det 68. minutt kommer Dahlström på et løp langs høyre kanten, hun legger den tilbake til Wilmann som står på hjørnet av 16 meteren. Hun avslutter på første og med en lekker bue legger hun den i lengste og vi øker til 4-0.

Etter 81 spilte minutter reduserer Røa på et skudd fra 16 meter.

På et vakkert driv finter Eide Lie seg gjennom forsvaret til Røa i det 84 minutt. Røa prøver å takle ballen bort, men sender i stedet en flott pasning til Roman Haug som kan trille inn sin andre scoring for sesongen og dermed fastsetter hun resultatet til 5-1.

Etter en tøff kamp med mye kjemping så kan vi ta med oss 3 viktige poeng fra Røa-banen. Nå gleder vi oss til en ny treningsuke.

Vi ønsker å gratulere Mia Authen og Cathrine Dahlström med offisiell debut for LSK-Kvinner i Toppserien!

Minner om neste kamp som er hjemme mot Klepp søndag 26. juli med avspark klokken 15:00.

En stor gratulasjon sendes også til lagets hovedtrener, Hege Riise, som fyller 51 år i dag!