Stille før stormen

Sist oppdatert: 20. mar 2019 Skrevet av: Ana

 

Stille før stormen

 

LSK Kvinner ligger på lading, og hvem lader de med?

 

Skrevet av Anna Collett

 

Vi er timer unna historiens største kamp for klubben i vårt store, bankende, gule hjerte, og vi ligger helt i ro og venter ut tiden frem til avspark. Hvem tilbringer spillerne tiden med inn mot avreise til stadion?

Det å sette sammen romfordeling på tur er ofte en øvelse i lagbygging, bytting på nye og gamle, sammensetting av personligheter, preferanser og energi nivå.

På en tur som dette gjelder kun trygghet og ro. Alle skal i utgangspunktet bo med noen de kjenner ganske godt, og de skal ha det bra.

Dette var første tur vi satte kapteinsteamet sammen. Så lenge som jeg har vært med har aldri Moe og Anja faktisk fått dele rom. De har alltid vært på rullering i forhold til nye spillere inn og kulturbygging. Hvordan har de det på rommet da? Det aner jeg ikke, men jeg er helt sikkert på at de prater fotball, garantert koser seg og sover godt.

Anja: Det beste med å bo på rom med Moe er de gode fotballpratene på senga.

Moe: Beste med å bo på rom med Anja er at hun har ubegrenset 4G. Da kan vi se på ting som blir sendt fra Norge.

 

På neste rom bor Ina Gausdal og Emile Woldvik. To ganske rolige jenter som allikevel gjerne kan prate om det meste. Woldvik, aka Wollis, er i dype studier på høyt matte nivå så fort sjansen byr seg. Ina varmer seg inn i ny gruppe, prater med de fleste, og ser ut til å tilpasse seg glimrende.

Ina: Det beste med å bo med Wollis er at hun er veldig behagelig å være rundt, og lett å slappe av med.

Wollis: Det beste med å bo med Ina er at hun er veldig lett å snakke med og alltid tar hensyn.

 

 

 

Isabell Bachor har vært i gamet siden hun var på yngre landslag i Tyskland. Hun har sikkert bodd med 100 stykk. Soph (Roman Haug) er ikke fersk, men allikevel ganske ung. Ingen betydning. Disse to trives godt sammen og har delt rom på mange turer. Her kan det tenkes at praten går, men like mye at det er ganske behagelig stille. Jeg tipper at Soph, som til vanlig er stille og konsentrert – prater mest.

Soph: Det beste med å bo med Isi er at hun har kontroll på ting, som fører til at det virker som at jeg har kontroll på ting. Også er hun en veldig fin samtalepartner.

Isi: Det beste med å bo på rom med Soph er at det er ingenting irriterende despite snorking om natten. Love my roomie

 

 

 

Jada, her er moroklumpene. Disse to ler veldig mye – og høyt, spesielt Sessy. Guro og Sessy kjenner hverandre godt. De bor ca 100 m fra hverandre i Lillestrøm sentrum, og tilbringer masse tid sammen på fritiden. Man kan tro de har det veldig varmt på rommet da de ofte er litt lettkledde, mens de helst drikker kaffe og slapper av maks.

Guro: Det beste med å bo med Sessy er at man kan vær seg selv. Oftes med en kaffekopp og et smil om munnen. Og alt det dumme/teite du aldri har turt å spør om eller fortelle kommer frem og vi ler til vi griner. Så man lære nå nytt hver dag

Sessy: Det beste med å bo med Guro Reiten aka GURRI er at det er høy volum av latter og godt humør, i tillegg til at hun er en trygghet fordi jeg kan være meg selv, og hun er dyktig på å passe på så jeg ikke stresser for mye.

 

 

Emilie og Elise har reist med landslag og klubblag i over ti år hver. Det betyr gjerne opp mot 80 reisedøgn på rom med forskjellige folk, da uten å ta med eventuelle mesterskap. Det kan være en prøvelse i seg selv. Derfor er de sammen på denne turen. Disse to har kjent hverandre så lenge, og trenger ikke dele gammelt nytt med noen. De skal bare kose seg, slappe av og levere når det smeller. Det beste med disse to er at begge elsker egentid, så er egentlig noen på rommet på samme tid?

Em: Det beste med å bo med Elise er at hun alltid tenker «koffert» og at vi ler av det sammen.

Elise: Det beste med å bo med Emilie er at hun ikke lager en eneste lyd når hun sover.

 

 

Ingrid Syrstad Engen og Sarah Suphellen leier leilighet sammen 200 meter fra Åråsen. De har spilt sammen i Ørn, og er et utrolig enkelt valg når vi vil at spillerne skal slappe max av. Begge er ganske sosiale av seg, og er flinke til å pleie kontakten innad i laget. Samtidig er de et samlingspunkt for laget på Lillestrøm.

Engen: Det beste med å bo med Sarah er at vi kan dusje sammen.

Sarah: Det beste med å bo på rom med Ingrid e at hu e vant med bæsjlukta mi.

 

 

Ellingsen er ei av de nye i gruppa. For ei behagelig, rolig og fin jente. Akkurat som Synne. Dette rommet tror jeg koser seg, prater, flirer litt over dagens beste kommentar – og sover veldig godt. Klart det kan være en snorker her, men et tviler jeg veldig på.

Heidi: Det beste med å bo med Synne er at hun ikke snorker.

Synne: Det beste med å bo med Heidi er at hun snorker.

 

 

Ida og Cecilie «Fisken» er det jeg vil kalle et keeperteam litt utenom det vanlige. Det å sette to personer som konkurrerer så direkte om en plass er sjeldent mulig. Disse to? No prob! De foretrekker helst å bo sammen, prater fotball nesten konstant, og legger seg klokka 9. Ferdig snakka. Neste tur må vi kanskje dele de for å sjekke ut at det går bra, om ikke for annen grunn.

Ida: Det beste med å bo med Fisken er er at jeg har en god samtalepartner, og alltid får en lang og god natts søvn.

Fisken: Det beste med å bo med Ida er at hun alltid har full kontroll, passer på at vi kommer tidsnok, har alltid noe mat på lur om vi er sultne og er en utrolig god samtalepartner.

 

«Tenk å ha en så god roomie som overrasker med bursdaggave når ej våkna»

 

Vi var ikke i partall som spillergruppe. Ergo, enten en alene eller tre sammen. Beskjeden fra kapteinsteamet var krystallklar. Ingen vi bo alene! Malin er på vei tilbake fra korsbåndsoperasjon mens Meryll ikke kan spille CL for oss da hun spilte CL for Avaldsnes i inneværende C runde. Emilia er yngst. Da taper du alle trekninger eller bære-utstyrs-diskusjoner, eller måtte på det tremannsrommet som måtte skje. Og – Alle tre er veldig fleksible og flinke til å ikke stresse med om det er to eller tre senger på rommet:

Malin: Hva som er best med å bo på rom med Meryll er at hun er DJ , og Emilia er at hun har Herman så vi får hørt på musikk.

Merryll: Hva er best med å bo med Malin  er at hun valgte frivillig å sove på feltseng, og Emilia er at hun har Herman, og takler litt av snorkingen min.

Emilia: Hva som er best med å bo med Meryll er snorkingen hennes, og Malin er det det gode humøret.