Stian Tjærnås Dammeyer til KFUM

Etter 1,5 år i klubben går ferden videre for vår assistenttrener. Nå venter nye utfordringer i KFUM. Foto: NTB.

Stian ble ansatt i januar 2023 i rollen som assistenttrener og utviklingsansvarlig, og før inneværende sesong tredde han inn i en ren assistenttrener-rolle. Nå venter et nytt kapittel i KFUM.

- Først og fremst vil jeg takke André for muligheten han gav meg da jeg kom til klubben. Jeg har hatt det helt topp og jeg har gledet meg til å gå på jobb hver dag. Jeg har blitt kjent med mange flotte mennesker. Teamet jeg har vært en del av er venner jeg kommer til å ha resten av livet. Jeg vil takke spillergruppen for en veldig fin tid sammen. Vi har utviklet oss sammen i både medgang og motgang og jeg ønsker de det aller beste i fremtiden, sier Stian.

- Jeg gleder meg til å følge med på deres videre utvikling, sier Stian.

I KFUM skal Stian inn i rollen som utviklingsansvarlig på guttesiden med ansvar fra G13 og helt opp til KFUM 2.

- Nå får jeg muligheten til å utfordre meg selv på litt andre ting i ny jobb. Jeg har stått på feltet i 15-16 år og har elsket hvert øyeblikk. Nå får jeg et mer overordnet ansvar og mer fokus på blant annet ledelse. Det blir en spennende utfordring og jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt kapittel i egen karriere, sier Stian.

- Takk for meg, det har vært en fornøyelse, sier Stian.

Stian har vært en solid tilvekst i klubben under sin tid hos oss. Vi takker for gode bidrag. Masse lykke til videre, Stian!