STABÆK VANT 3-1 PÅ NADDERUD

Kampreferat

Det ble en tøff formiddag på Nadderud i dag. Stabæk tok ledelsen etter 18 minutter i det som var en omgang hvor hjemmelaget er farlig frempå ved flere anledninger. Vi har et par gode muligheter vi også, men Stabæk leder fortjent etter de første 45.

I andre omgang øker Stabæk ni minutter inn i omgangen på en kontring, etter at vi har hatt en del ball i starten av omgangen. Kampen er ganske rotete utover, og begge lag kommer seg til noen småfarligheter. Etter 71 minutter scorer hjemmelaget nok en gang, denne gang på et hjørnespark og stillingen er 3-0.

Etter dette kommer vi fremover ved flere anledninger, men det siste lille mangler dessverre. Etter 77 minutter får vi en redusering ved Emma Stølen Godø, som setter ballen i mål etter et innlegg langs bakken fra Thea Kyvåg. Utover i omgangen klarer vi dessverre ikke å etablere noe trykk på målet til Stabæk og kampen ebber ut.

Ting satt dessverre ikke helt for oss i dag og Stabæk vinner 3-1.

Kampfakta

Stabæk 3-1 LSK Kvinner

77′ Emma Stølen Godø (Assist: Thea Kyvåg)

Lagoppstilling

4-2-3-1: Moa Edrud – Emilie Woldvik (c) – Casandra Lüthcke – Ina Gausdal – Oda Johansen, Emma Stølen Godø – Ingrid Spord,  Irene Dirdal – Laura Gashi – Thea Kyvåg, Fiona Worts

Innbyttere: Thiril Erichsen, Signe Holt Andersen, Nina Jakobsson (Inn 59′), Elise Thorud, Kristina Karlöf (Inn 37′), Helene Dønnum Veum (Inn 90′)

Nå går vi inn i en lang sommerpause i Toppserien, og neste kamp er ikke før 6. august borte mot Vålerenga.