Søndag 7. Februar spilles årets første treningskamp borte mot Stabæk

Sist oppdatert: 05. feb 2021 Skrevet av: jonas

 

Førstkommende søndag 13:00 skal jentene spille sesongens første treningskamp mot nyopprykkede Stabæk. Stabæk var det suverent beste laget i 1. Divisjon i fjor. De tapte kun en kamp, noe som naturligvis betydde opprykk til Toppserien før årets sesong.

-Vi har hatt fine uker med trening etter oppstart hvor vi har fått jobbet med grunnprinsippene i spillet vårt. Coronasituasjonen gjør jo alltids ting litt mer krevende, men jeg syns jentene responderer bra og de er tilpasningsdyktige når det skyves på treningskamper eller det gjøres forandringer i treningsukene våre. Nå ser vi frem mot årets første kamp og å få lov til å måle oss litt i konkurranse med andre igjen, sier hovedtrener Knut Slatleim.

Grunnet vår deltakelse i Mesterligaen har vi fått en særskilt tillatelse til å spille treningskamp mot Stabæk. Etter avansement mot FC Minsk venter nå en trekning 16. Februar hvor vi endelig får vite hvilket lag vi skal spille mot i neste utslagsrunde.

Kampen følger naturlig nok gitte Covid-19 forskrifter og kampen vil gå for tomme tribuner. De er dessverre ikke lov å streame kampen grunnet COVID-19 protokollen.