Vi lanserer unike 3D mobildeksler i samarbeid med Phonecases3D!

Sist oppdatert: 04. mai 2021 Skrevet av: jonas

 

Som første klubb på kvinnesiden i Norge, lanserer LSK Kvinner unike 3D mobildeksler i samarbeid med Phonecases3D.

Nå kan du kjøpe unike LSK Kvinner-mobildeksler! Dekslene har motiv med LSK Kvinner-logo, noen av spillerne og kan også personifiseres med ditt eget navn. Du kan velge mellom 12 forskjellige design, som passer til over 50 forskjellige mobilmodeller. Dermed er det en svært stor sjanse for at du finner et deksel som passer din mobil. Flere nye design kommer også til å bli lansert fortløpende i fremtiden. Den perfekte gaven til deg selv eller en som heier på Birdsa.

Lanseringen av LSK Kvinner mobildeksler er et samarbeid mellom LSK Kvinner og Phonecases3D, som er et internasjonalt selskap basert i Sverige og startet av den Norske gründeren Christian Nyborg. De er kjent for å produsere mobildeksler av høy kvalitet, med patentert 3D teknologi som gir de et unikt utseende. Designene er eksklusive og er skreddersydd for klubbene de leverer til. Hver enkelt kunde kan velge sitt eget design med klubben farger, logo eller spillere- og kan i tillegg gjøre mobil dekslet personlig med sitt eget navn/ kallenavn eller personlig tekst.

I dag jobber de allerede med store klubber som Real Betis, Lille (LOSC), Sporting de Lisboa og flere Norske klubber som RBK, LSK, Molde, Stabæk, Mjøndalen, Start, Ranheim, FFK og AAFK.

-Vi har hatt en voldsom suksess med vårt nye prosjekt «Private labelled website, med personlige 3D mobildeksler», og har fått med over 40 klubber siden lanseringen i Juni i fjor. LSK Kvinner har vært det mest suksessfulle norske damelaget det siste ti-året, og er vår første i dameklassen, noe som gjør oss både stolte og spente på hvordan det blir tatt imot, sier Christian Nyborg. Som romeriking og LSK-supporter fra beinsbarn av, synes han det er ekstra moro å få med begge topplagene fra Lillestrøm.

Markeds – og medieansvarlig i LSK Kvinner Jonas Jensen gleder seg over lanseringen:

-Det er veldig stas at vi har fått til dette samarbeidet, og at vi er første kvinneklubb som lanserer dette i Norge. Det blir veldig kult å se Birdsa på mobildeksler rundt omkring på Romerike fremover!

 

BESTILL LSK KVINNER-MOBILDEKSEL HER!