Solid 3-0-seier borte mot Arna-Bjørnar

Det ble en meget artig kamp for vår del borte mot Arna-Bjørnar. Emma Stølen Godø, Katrine Winnem Jørgensen og Amanda Johnsson Haahr scoret målene som sørget for at vi tok med oss en overlegen 3-0-seier hjem fra Bergen. Foto: Eirik Gudmundsen.

Kampens første scoring kommer allerede syv minutter inn i kampen. Godø vinner ballen høyt i banen, før hun forserer frem og skyter ballen langs ballen ned i hjørnet fra 25 meter.

Etter scoringen skaper vi mange store muligheter. Først drar Holt Andersen seg innover i feltet, før hun legger ballen til Dirdal som står umarkert på 14 meter, men skuddet settes over. I påfølgende angrep kombinerer vi oss fint fremover før Kyvåg spiller ballen til Ivanovic som kommer seg fri i feltet, men skuddet settes midt på keeper.

30 minutter inn i kampen kommer omsider dagens 2. scoring. Kyvåg spiller ballen til Winnem Jørgensen som smeller ballen kontant i mål fra 11 meter.

Etter 2-0-scoringen skaper vi to enorme sjanser inn mot pause. Etter 36 minutter skyter Winnem Jørgensen i stolpen etter nydelig spill, før Ivanovic setter returen i mål. Det blåses for offside. Kun to minutter senere smeller det i metallet igjen. Dirdal kommer seg til ett skudd i god posisjon, men ballen treffer tverrliggeren.

Ut fra pause fortsetter vi å ha kontroll på oppgjøret, men sjansene blir ikke like store som i 1. omgang.

Etter 61 spilte minutter løper Ivanovic fra hele forsvaret til Arna-Bjørnar, før hun serverer ballen til Kyvåg som er alene på bakerste stolpe. Skuddet settes dessverre over mål.

Kun tre minutter senere kommer dagens siste scoring. Woldvik slår et innlegg fra høyre som etter litt klabb og babb faller i føttene til Johnsson Haahr. Sistnevnte banker ballen kontant i mål fra kloss hold. 0-3!

Det skapes ingen store sjanser i de siste 25, og vi kontroller inn en fullt fortjent 3-0-seier i Bergen.

Kampfakta

Arna-Bjørnar 0-3 LSK Kvinner

7′ Emma Stølen Godø

30′ Katrine Winnem Jørgensen (Målgivende: Thea Kyvåg)

64' Amanda Johnsson Haahr

Gule kort: 60' Mille Ivi Christensen

Lagoppstilling: Cecilie Fiskerstrand, Emilie Woldvik (c) – Mia Authen – Marte Hjelmhaug (63') – Oda Johansen, Emma Stølen Godø – Katrine Winnem Jørgensen (46') – Irene Dirdal (78′), Signe Holt Andersen (63') – Miljana Ivanovic – Thea Kyvåg

Benk: Thiril Erichsen (46′), Amanda Johnsson Haahr (63'), Mille Ivi Christensen (46′) Tilde Andersson (78'), Ina Vårhus (63')

Med helgens resultater har vi fortsatt alt å spille for i Toppserien, samtidig som vi er sikret minimum bronsemedalje. Neste helg venter RBK i det som blir en meget spennende kamp!