SLM Revisjon forlenger samarbeidet med LSK Kvinner

Det er en stor glede å annonsere at revisjonsfirmaet blir med i 2024.

- Det er gledelig for oss å fortsette samarbeidet med LSK Kvinner. Klubbens tydelige verdier VI – OSS – SAMMEN passer godt inn i vår sponsorstrategi som i hovedsak er rettet mot bredde og mangfold innen både idrett og kultur. Sammen med resten av partnernettverket håper vi å bidra til videre profesjonalisering av kvinnefotballen. Klubben er i stor utvikling, det er spennende å følge med på hva dere utretter, sier Guro H. Brandt, daglig leder i SLM Revisjon.

SLM Revisjon er totalleverandør av revisjons- og rådgivningstjenester. Deres lange revisjonserfaring og høyt kvalifiserte medarbeidere sikrer sine kunder god og personlig service. Kombinasjonen av høyt kunnskapsnivå og variert praksis, gjør at SLM Revisjon føler seg godt rustet til å være diskusjonspartner for både den daglige ledelsen og styret hos sine kunder. Les mer her!

- Det er meget gledelig at SLM Revisjon blir med videre som samarbeidspartner. De har vært et friskt pust i vårt partnernettverk etter at de kom inn for et snaut år siden. I LSK Kvinner er vi avhengige av at lokale bedrifter som SLM Revisjon er med å dra lasset for at vi skal ta nye steg som klubb. Vi ser frem mot å fortsette det gode samarbeidet også i 2024, sier Jonas Jensen, Innholds- og markedsansvarlig i LSK Kvinner.

LSK Kvinner takker for tilliten og ser frem mot et nytt år sammen!

Ønsker din bedrift å høre mer om LSK Kvinner sitt partnernettverk som består av nærmere 50 nasjonale og lokale bedrifter? Ta kontakt med jonas@lsk-kvinner for en uforpliktende prat!