Simen Gilje Bergan er ny fysioterapeut i LSK Kvinner!

Knut Slatleim er fornøyd med å forsterke det sportslige teamet ytterligere med Simen Bergan (t. h.).

Sist oppdatert: 11. jan 2022 Skrevet av: jonas

 

Det sportslige teamet fortsetter å vokse inn mot kommende sesong, og nå har vi gleden av å presentere enda et nytt ansikt. Vi har fått med oss Simen Gilje Bergan som fysioterapeut i klubben, og LSK Kvinner får med det to fysioterapeuter kommende sesong.

-Mitt navn er Simen Gilje Bergan og jeg er fysioterapeut videreutdannet innen idrettsmedisin sier Simen. Jeg er veldig interessert i idrett og brenner for å hjelpe idrettsutøvere med å kunne ha en god utvikling innen idrett uten at skader ødelegger karrieren. Til daglig er jeg fysioterapeut og teamleder for avd. Trening og Idrett i Arca AS, hvor jeg behandler, veileder og organiserer fysioterapitjenester og trening i idrettslag og for bedrifter. Som fysioterapeut er jeg en del av Idrettens Helsesenter sitt behandlernettverk, og jeg har god erfaring med behandling og veiledning av idrettsutøvere, sier Simen.

Simen Gilje Bergan gleder seg til å ta fatt på jobben i LSK Kvinner:

-Jeg ser frem til å bidra inn i et solid trenerteam og for et meget godt kvinnelag, med min kunnskap og interesse. Jeg har stor tro på at jeg har mye å bidra med hos LSK Kvinner gjennom min rolle og erfaring som fagansvarlig i Arca – vi har sammen spennende og utviklende tider i vente, sier Simen.

Vi ønsker Simen Gilje Bergan hjertelig velkommen til oss i LSK Kvinner!