Sikret NM J19-gull etter snuoperasjon mot Molde

Dagens J19-finale mot Molde på Sarpsborg Stadion endte 3-2. Tilde Andersson, Isabelle Sletten og Mille Ivi Christensen scoret målene som sikret oss cupgull! Foto: Andreas Kristoffer Berge.

Årets siste kamp var meget innholdsrik, og begge lag serverte en forestilling som var en cupfinale verdig.

Molde går ut veldig høyt og startet kampen desidert best, og det er smått utrolig at det er vi som scorer kampens første mål. Oda Johansen kjører finteshow før hun spiller ballen til Tilde Andersson som banker ballen i nettaket til 1-0.

Etter målet bølger kampen litt frem og tilbake, men Molde kommer stadig nærmere og nærmere mål. Flere gode redninger fra Thiril Erichsen gjør at vi holder nullen helt til det er to minutter igjen av omgangen, da Molde scorer  og vi går i garderoben på stillingen 1-1.

I 2. omgang kommer vi ut som et helt annet lag, og vi styrer mye av kampen. Det er likevel Molde som skal skape omgangens første store sjanse.

15 minutter inn i omgangen får Molde et straffespark, men dagens beste spiller, Thiril Erichsen, henter frem en enorm strafferedning.

Fem minutter senere scorer likevel Molde, og de leder plutselig kampen.

Etter dette skal det kun handle om oss. Etter 68 minutter blir vi snytt for en soleklar straffe, før vi noen minutter senere endelig skal få utligningen. Thea Kyvåg kommer fremover på sin venstrekant etter nydelig forarbeid av Tilde Andersson, før hun spiller ballen til Isabelle Sletten som sklir ballen i mål til 2-2.

Åtte minutter senere kommer endelig avgjørelsen. Mille Ivi Christensen vinner ballen høyt i banen og ser at målvakten til Molde står litt langt ute, før hun setter ballen nydelig i mål fra 30 meter.

Flere scoringer blir det ikke og vi vinner 3-2 og tar med oss cup-pokalen hjem til Lillestrøm!

Kampfakta

LSK Kvinner 3-2 Molde FK

21' Tilde Andersson (Målgivende: Oda Johansen)

76' Isabelle Sletten (Målgivende: Thea Kyvåg)

84' Mille Ivi Christensen

Lagoppstilling: Thiril Erichsen, Josefine Løken – Helene Dønnum Veum (34') – Ane Buer – Oda Johansen, Mille Ivi Christensen – Jenny Oline Strøm (67') – Tilde Andersson (88'), Emma Reshane – Andrea Davidsen (67') – Thea Kyvåg

Benk: Ylva Nedberg, Frøydis Bakka (34'), Matilde Wenger, Anna Rognli (88'), Isabelle Sletten (67'), Nora Marie Stærk (67'), Aurela Imeraj