SIKKER SEIER PÅ HJEMMEBANE

Kampreferat skrevet av Maria Javery

Det ble 3 nye poeng, 3 nye scorede mål samt en smultring i kampen mot Klepp!

Vi visste at det ville bli en tøff kamp mot Klepp og de presser oss høyt i starten, noe som gjør at vi ikke helt får satt spillet vårt. Etter 18 minutter slår Eide Lie en pasning ut til Dahlström som får lagt den inn. Innlegget går over keeper og på bakerste venter Román Haug som enkelt kan sette den i mål. Kampen vipper litt frem og tilbake, men det skulle ikke gå mange minuttene før vi kommer til nok en stor sjanse. I det 31. minutt får Haavi dratt seg fint ned til dødlinja, hun legger inn til Román Haug som header den like utenfor mål. Stor sjanse til å gå opp til 2-0. Etter 34 minutter slår Brenn en fantastisk langpasning til Román Haug igjen, keeper feilberegner, men dessverre går headingen fra 13 meter like utenfor.

Etter 40 spilte minutter spiller Eide Lie Haavi opp langs venstre kanten. Haavi i sitt vanlige driv får med seg ballen ned til linja hvor hun legger inn langs bakken, der står Löfwenius helt alene foran mål og kan prikke den inn.

Vi går til pause på stillingen 2-0 og har hatt store deler av spillet i første omgang. Klepp kommer til noen halvfarlige sjanser uten å sette Nordstrøm på de største utfordringene.

Andre omgang starter litt som den gjorde i første. Klepp presser høyt slik at vi ikke helt får satt spillet vårt. Etter 50 minutter varter vi opp med et fantastisk mål tatt rett ut av boka til Hege Riise. Brenn slår opp til Román Haug som møter i mellomrommet. Hun slår den videre til Löfwenius som tar med seg ballen litt før hun avslutter på praktfullt vis opp i lengste hjørnet.

Vi fortsetter å produsere sjanser og potensielle muligheter. Haavi har et fantastisk skuddbein som hun bruker fra ca. 20 meter i det 60. minutt, men Klepps keeper får fingertuppene på ballen. Klepp kommer ikke til mange store muligheter i jakten på en redusering, men de har en i det 77. minutt som de setter over.

Kampen ender 3-0 og vi tar med oss 3 viktige poeng videre i jakten på et nytt seriegull. Vi viser mye bra offensivt spill og slipper Klepp til få sjanser.

Neste kamp er borte mot Lyn på Kringsjå kunstgress. Den spilles lørdag 1. August klokken 14:00.

Forza birdsa

VI-OSS-SAMMEN

Neste hjemmekamp er mot Arna Bjørnar 9. august kl. 16:00. Billett kan kjøpes her.