Seriemestere 6 år på rad!

(Kolbotn 2 - 2 LSK Kvinner) Med uavgjort mot Kolbotn på Jessheim Stadion sikret LSK Kvinner sitt sjette seriemesterskap på rad.

FULL JUBEL: Slik så det ut da LSK Kvinner sikret sitt syvende Toppserie-gull! Foto: Thomas Brekke Sæteren

Sist oppdatert: 21. okt 2019 Skrevet av: Emil Saglien Ruud

 

LSK Kvinner tok ledelsen halvveis ut i første omgang, og holdt på ledelsen store deler av kampen. Men i det 66. minutt utlignet Kolbotn – og eks LSK Kvinner-spiller, Isabell Herlovsen, snudde kampen i det 74. minutt. Det så lenge ut til at champagnen måtte hvile en serierunde til, men Emilie Woldvik klarte faktisk ikke vente lenger. Hun banket inn 2-2-målet fire minutter før slutt og sikret LSK Kvinners syvende seriemesterskap – sjette på rad. Skål!

– Det var veldig gøy, det var mitt første mål for sesongen. Jeg har venta på det i hele år og det var deilig at den satt mellom stengene akkurat i dag, sier Woldvik til fotball.no.

Til helgen venter Trondheims-Ørn til semifinale i Trondheim, da fortsetter troféjakten – nå i NM.

– Jeg er sånn passe fornøyd med kampen. I første omgang var vi gode, i andre omgang var vi ikke på plass. Det var dårlig. Men det er sterkt at jentene, og at Emilie avgjør, det er stort. Gøy at de jentene som ikke er typiske målscorere står frem når vi trenger det som mest, sier Riise til Romerikes Blad.