SEMIFINALE NESTE ETTER 3-0 I LSK-HALLEN MOT KLEPP

Kampreferat

Lørdag var det endelig duket for kvartfinale i NM mot Klepp etter litt frem og tilbake om kamptidspunktet tidligere i uken. Fra laget som startet mot Kolbotn forrige kamp ble det gjort én endring. Sophie Román Haug kom inn i laget for Thea Kyvåg.

LSK Kvinner tok tak i kampen fra første spark på ballen, og en ble servert et kampbilde som stort sett skulle vare kampen ut fra første spilleminutt. Klepp la seg lavt og satset på kontringer, og Birdsa begynte sitt offensive spill.

Etter 16 spilte minutter kombinerer Birdsa pent før Camilla Linberg spiller Mimmi Löfwenius gjennom alene med Klepp‘s målvakt. Mimmi setter ballen rolig og kontrollert i mål. 1-0!

Etter scoringen fortsetter LSK Kvinner å spille offensiv og god fotball, og det opprettes et trykk mot Klepp-målet. I det 28. spilleminuttet kommer Emilie Woldvik fremover på et offensivt løp, slik hun har gjort mange ganger tidligere i år. Camilla Linberg spiller ballen lekent mellom forsvarsleddet til Klepp før Emilie Woldvik setter ballen kontant i mål. 2-0!

Trykket fra de gulkledde fortsetter etter 2-0-scoringen, og kun seks minutter senere kommer dagens tredje mål fra Birdsa. Malin Brenn spiller en nydelig pasning i bakrom til Mimmi Löfwenius som banker ballen hardt i mål. 3-0!

Flere mål blir det ikke i 1. omgang, og lagene går til pause på stillingen 3-0 i LSK-hallen. Andre omgang fortsetter i samme spor, men det blir ingen flere mål i kampen. LSK Kvinner er med det klare for semifinale i årets NM etter en solid kamp i LSK-hallen.

Kampinfo

LSK Kvinner 3-0 Klepp

16 min: Mimmi Löfwenius (Assist: Camilla Linberg)

28 min: Emilie Woldvik (Assist: Camilla Linberg)

24 min: Mimmi Löfwenius (Assist: Malin Brenn)

LSK Kvinner XI: Cecilie Fiskerstrand – Mia Authen -Malin Brenn – Ina Gausdal – Emilie Woldvik – Isabell BachorNora Eide Lie -Mimmi Löfwenius – Camilla Linberg – Emilie Haavi(c) – Sophie Román Haug

Innbyttere: Thiril Erichsen, Casandra Lüthcke (Inn 86 min), Thea Kyvåg (Inn 66 min), Mille Ivi Christensen (Inn 66 min), Sara Bræk (Inn 90 min)

Semifinalene i NM trekkes allerede i dag klokken 12:30 på fotball.no. Lagene Birdsa kan møte er Sandviken, Rosenborg og Vålerenga.