Seier mot Rosenborg

Det ble en deilig 3-1-seier mot Rosenborg i LSK-hallen. Foto: Andreas Kristoffer Berge.

Vi leverte virkelig varene mot Rosenborg i LSK-hallen!

I 1. omgang er vi veldig gode, og vi styrer det mest som skjer gjennom hele omgangen. Kun to minutter inn i omgangen kommer vi oss gjennom på venstresiden før Miljana Ivanović setter en retur enkelt i mål til 1-0.

Vi fortsetter å være gode etter scoringen, og etter 30 minutter kommer dagens 2. scoring på et hjørnespark. Ballen svinges inn og Mia Authen pirker ballen i mål til 2-0.

I 2. omgang er Rosenborg mer med i kampen, men vi har fortsatt veldig god kontroll på oppgjøret. Trønderne får likevel en redusering etter 62 minutter.

De kommer seg til noen brukbare sjanser etter dette, men vi et stort sett veldig gode til å forsvare egen boks.

Fem minutter før slutt kommer endelig det tredje målet som spikrer tre poeng. Emma Reshane mottar ballen på 16 meter før hun trekker seg innover og banker ballen i mål.

Vi vinner med det 3-1 mot Rosenborg!

Kampfakta

LSK Kvinner 3-1 Rosenborg
Mål: 2' Miljana Ivanović, 30' Mia Authen (Målgivende: Amanda Johnsson Haahr), 85' Emma Reshane (Målgivende: Oona Siren)

Laget (4-3-3): Cecilie Fikserstrand, Emilie Woldvik (c) - Camilla Huseby - Mia Authen - Oda Johansen, Oona Siren - Katrine Winnem Jørgensen - Tonje Erikstein, Amanda Johnsson Haahr - Miljana Ivanović - Thea Kyvåg

Innbyttere: Thiril Erichsen, Kaja Hjelmhaug, Josefine Løken, Marte Hjelmhaug, Mille Ivi Christensen, Christina Herseth, Ásdís Karen Halldórsdóttir, Emma Reshane

Bytter: 67' Marte Hjelmhaug, Mille Ivi Christensen & Ásdís Halldórsdóttir inn, Oda Johansen, Tonje Erikstein & Amanda Johnsson Haahr ut. 77' Emma Reshane inn, Thea Kyvåg ut.